Afvallen met Powerslim? Niet twijfelen, gewoon doen!

 

Hennie Hertogh

50 jaar

Tijdens het bekijken van de foto’s van een zeer geslaagde vakantie op Kreta, besefte ik dat er wat kilo’s af moesten. Maar hoe? Je ziet veel producten en afvalprogramma’s, maar wat werkt echt? Een advertentie van Powerslim trok mijn aandacht, waarna ik op zoek ben gegaan naar iemand die mij daarbij kon begeleiden. Zo kwam ik terecht bij Loox Beauty Fashion. Na een intakegesprek besloot ik direct te starten en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Iedereen die af wil vallen raad ik deze methode aan!

In een rustig tempo heb ik in bijna 10 maanden tijd mijn streefgewicht bereikt. 32 kilo ben ik afgevallen, dat zijn voor mij 4 kledingmaten.

Voordat ik startte voelde ik me goed en had niet verwacht dat ik me nog zoveel beter kon gaan voelen. Waar ik het niet voor gedaan heb, maar wat wel mooi meegenomen is, zijn de vele complimenten die ik krijg. Niet alleen van mijn gezin, familie en vrienden, ook klanten in de winkel werk maken mooie complimenten. Dat maakt me trots!

Tijdens het volgen van dit programma was Loox Beauty Fashion voor mij enorm belangrijk. Hun professionele en enthousiaste coaching heeft mij erg geholpen.

Wat mij verrast heeft, is het ruime assortiment met smaakvolle Powerslim producten. Door de variatie aan deze producten verveelde het geen moment. Iedere dag kon ik weer een heerlijke maaltijd maken wat ook goed te combineren was met het eten voor mijn gezin. Bijzonder was ook de hoeveelheid die ik per dag mocht (moest) eten. Dat leek meer dan ik gewend was. Trek heb ik dan ook geen moment gehad.

Al met al ben ik dus enorm gelukkig dat ik Powerslim via Loox Beauty Fashion ben gaan volgen. Denk je aan afvallen en twijfel je nog? Niet doen, dit werkt echt!