Alle behandelingen geanuleerd

Lieve Loox klanten,

Het is allemaal erg onwerkelijk. De situatie rondom het corona virus is niet meer te overzien. Met pijn in ons hart hebben wij besloten alle behandelingen tot 6 april te annuleren. Bij ons staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats.

Wij blijven open op aangepaste tijden. Dinsdag tot en met vrijdag van 12:00 uur tot 15:00 uur zijn wij geopend voor communicatie en het ophalen van producten. Mocht u niet in staat zijn om producten te komen ophalen, dan bieden wij de komende 3 weken aan om de producten bij u thuis te bezorgen of kosteloos te verzenden. U kunt ons bereiken via sociale media (Facebook en Instagram), e-mail (contact@looxbf.nl / joan@looxbf.nl ), telefonisch (0341-256079) of via Whatsapp (0615884295).

Wij proberen alle klanten die een afspraak hebben staan in deze periode persoonlijk te benaderen. Wij houden u op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Na 6 april staan wij als team weer voor u klaar. Hopelijk zien wij u daarna in goede gezondheid weer bij ons terug.

Liefs,

Joan, Daphne, Samantha, Jenny, Rosa, Henrieke, Melissa en Mandy