Fillers en Botox

Één keer per maand komt de zeer ervaren arts Ineke Zegstroo van Maison Du Belle (BIG8992948901) bij ons in het instituut om u te kunnen behandelen met botox of filler. Voor het opvullen van lijntjes, rimpeltjes en oneffenheden.
 
Voor de behandeling vind een intake gesprek plaats. Zo kan Ineke u goed adviseren en informeren over uw wensen. Als wensen niet overeenkomen met wat de fillers of botox kunnen bieden zal de arts ook niet behandelen. U kunt bij ons rekenen op een eerlijk en betrouwbaar advies.
 
In 2016 studeerde Ineke af als arts aan het VUmc, waarbij zij onder andere een tijd werkzaam is geweest op Aruba en Suriname. Na enkele jaren ziekenhuis ervaring , werkt zij nu als huisarts in opleiding, waarbij zij onder andere klein chirurgische handelingen verricht. Als huisarts weet zij goed hoe geestelijke welgesteldheid samenhangt met het lichaam; ofwel: goed in je vel zitten is goed voor je gezondheid. Om deze reden vindt zij het leuk om zich naast het huisartsen vak bezig te houden met cosmetische injectables. “Je maakt klanten oprecht gelukkig, and how wonderful is it to magnify the beauty that already exists?”

Voor meer informatie over Maison Du Belle klik hier.