Permanent Beauty

 

Permanent beauty, altijd mooi, in 2 woorden, alles gezegd. Als je besluit permanent make-up wenkbrauwen en microblading 3D hairstrokes te laten zetten bij ilona, dan ben je in de beste handen. Met al meer dan 20 jaar ervaring, de beste kleurstoffen en materialen, ben je gegarandeerd van een snelle en  effectieve behandeling en een geweldig resultaat.

Onze specialist Ilona is op 8 september weer bij ons in het instituut aanwezig.

Waarom permanente make-up
Permanent make-up is de ideale oplossing voor diegenen die het moe zijn zich dagelijks te moeten opmaken. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is zelfs voor een gevoelige huid geschikt. Het gezicht ziet er onder alle omstandigheden verzorgd en sprekend uit. Permanent make-up is ook ideaal voor iedereen die minder goed ziet, een bril of contactlenzen draagt, haarverlies heeft geleden, geen volle wenkbrauwen meer heeft door te veel epileren of er gewoon altijd tiptop wil uitzien.


Permanente make-up techniek
Permanent make-up is een micropigmentatie van de opperhuid. de permanent make-up zal geleidelijk vervagen. Ongeveer 1 week na het aanbrengen van de permanent make-up, zal mede door het genezingsproces 30 tot 40 % van de kleurintensiteit afnemen. indien de kleur dan te licht is , kan de client terugkomen (tussen 3 en 8 weken na de behandeling ) om de permanent make-up te laten bijwerken. Permanent make-up is niet definitief, zoals een tattoeage, de gemiddelde levensduur ligt tussen de 2 en 5 jaar.