Permanente make-up kan u veel tijd opleveren

Kent u ze nog? De donkere, dunne en harde streepjes boven de ogen waar je een liniaal naast kunt leggen? De wenkbrauwen die je zo eng aankijken, dat je angstig weg wilt duiken? Die schrik is volgens mij niemand meer te boven gekomen, want bij bijna elk intakegesprek komt deze vraag weer terug.
 

Hairstroke techniek

Jammer dat dit schrikbeeld bij veel mensen op het netvlies is blijven steken. Gelukkig kunnen wij uw wenkbrauwen tegenwoordig op een heel natuurlijke manier permanent maken. De kleurkeuze is door de jaren heen vele malen breder geworden en de technieken zijn sterk verbeterd. De hairstroke techniek speelt hierin een grote rol.

De Hairstroke techniek is een speciale techniek die een mooie en natuurlijke look geeft aan uw wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes, zodat uw wenkbrauwen er net even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.
 

Alleen door specialisten

Het is uiteraard wel belangrijk om permanente make-up te laten zetten door een specialist met ervaring en inzicht. De wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitdrukking van het gezicht. Het is daarom uitermate belangrijk dat er met precisie wordt gewerkt. Laat u vooraf goed informeren en vraag naar een referentie.
 

Tijd besparen met permanente make-up

Hoelang staat u ’s ochtends voor de spiegel om uw make-up aan te brengen? Permanente make-up kan u erg veel tijd besparen! Dat kan een reden zijn om u eens, door Marloes, te laten informeren over het aanbrengen van permanente make-up. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of antwoorden op uw vragen.