Pedicure Spa

Pedicure Spa

Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij goede voetverzorging.

Ook als u specifieke voetklachten heeft, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen kunnen deze door ons uitstekend worden verholpen.
Realiseert u zich wel eens dat uw hele gewicht voornamelijk op uw voeten neerkomt? En wist u dat,als u zere voeten heeft, u vaak ongemerkt uw houding verandert, waardoor er weer rug- of nekklachten kunnen ontstaan? Preventief uw voeten laten verzorgen door onze professionele pedicure is dus voor niemand een overbodige luxe.
  

Wij bieden onder andere
Loox. Feet Basic, (45 min)
Loox. Feet Luxury (60 min)
Loox. Feet duo (alle behandelingen zijn mogelijk)
Loox. Feet Men (45 min)
Loox. Feet little Diva (tot 16 jaar, 30 min)
Loox. Feet Shellac (60 min)
Loox. Feet Only Shellac (zonder knippen en/of vijlen)
Loox. Feet Extra (15 min)


 

Prijs

​€42,50
€52,50

€42,50
€25,00
€62,50
€32,50
€15,00


 

 • Zuurstof o2 intraceuticals
  Peelingen
  Soin Dermatologique
  Microdermabrasie
  Rimpelfillers (door arts)
  Acne Vulgaris (Jeugdpuistjes)
  Genosys

  Zuurstof o2 intraceuticals

  Een O2 Intraceuticals behandeling is een unieke ervaring met direct zichtbare resultaten geschikt voor alle huidtypes. Met slechts één behandeling ziet de huid er jaren jonger uit. Uw gezicht is glad en egaal, gevoed en gehydrateerd. Uw huid ziet er jeugdiger, sprankelend fris en voller uit.
   
  De behandeling
  Tijdens de behandeling krijgt u als het ware een heerlijke massage van ruim 30 minuten. De pure zuurstof wordt onder hoge en zeer aangename druk in de huid gebracht, samen met de werkzame stokken vitamine C, hyaluronzuur, groene thee en aloë vera. Een heerlijke en geheel natuurlijke behandeling die energie geeft.
   
  Waaruit bestaat de behandeling
  De specialist overlegt samen met u welke van de verschilende serums het beste aansluit op uw huidconditie en wensen. Een enkele behandeling geeft meteen resultaat: de huid ziet er frisser, voller en glanzender uit. Droogterimpels zijn direct minder. Wilt u een optimaal resultaat, dan is het raadzaam om een kuur te ondergaan. Een kuur bestaat uit zes behandelingen, met tussenpozen van zeven tot tien dagen. Na zes behandelingen is de huid in topconditie. Het resultaat is eenvoudig bij te houden door eens in de 4 tot 6 weken een behandeling te ondergaan.

  Hoe werkt O2 Intraceuticals
  Het geheim zit in twee elementen. Zuurstof onder lichte druk helpt het bij leveren van activerende werkstoffen die helpen tegen het ouder worden van de huid in de diepste huidlagen en koelt en kalmeert deze tegelijkertijd. Het unieke Serum bevat hyaluronzuur en een krachtige combinatie van vitaminen en anti-oxidanten. Het hyaluronzuur helpt direct bij het hydrateren van de huid wat resulteert in een toegenomen stevigheid, verminderde fijne lijntjes en rimpeltjes, verbeterde gezichtscontouren en een algeheel stralend uiterlijk.
  Waar komt O2 Intraceuticals vandaan.
  Het is bewezen dat zuurstof onder hoge druk een sneller en vollediger herstel van het lichaam mogelijk maakt. Topsporters en Hollywoodsterren maken al dankbaar gebruik van deze natuurlijke methode in verschillende ziekenhuizen. De O2 Intraceuticals behandeling is ontwikkeld in Australie.
   
  Conditie van de huid optimaal houden.
  Bij Anti-aging gaat het erom de natuurlijke processen in de huid zoveel mogelijk actief te houden. Als we ouder worden, maken we bijvoorbeeld minder hyaluronzuur aan, of kunnen we vitamine C minder goed opnemen. Met O2 Intraceuticals brengen we de huid weer in balans. Meteen na de behandeling voelt je huid op een natuurlijke manier weer voller en glanst je huid.
   
  Collageen houdt de huid stevig!
  De stevigheid van de huid wordt bepaald door collageen. Collageen heeft hyaluronzuur en vitamine C nodig om zich te kunnen vernieuwen. De producten van O2 Intraceuticals bevatten twee soorten hyaluronzuur en een hoge concentratie vitamine C.
   
  Waarom Vitamine C
  Vitamines A, C en E zijn belangrijk voor de huid. Zij maken de vrije radicalen onschadelijk die bij het ouder worden steeds meer vat krijgen op de huid. Ook bij stress en vermoeidheid worden vrije radicalen gevormd die de cellen beschadigen. Daarom is van groot belang met hoge concentraties vitamines te werken. Vooral vitamine C is belangrijk om nieuw collageen te vormen!
   
  Wat doet hyaluronzuur
  Hyaluronzuur is aanwezig in ons lichaam en houdt onder andere vocht vast waar wij voor 90% uit bestaan. Bij het ouder worden maken wij minder hyaluronzuur aan. Bovendien wordt de kwaliteit ervan minder. Onze huid wordt daardoor droger, matter en… slapper. De droogterimpel is geboren! Hyaluronzuur maakt de huid weer vol, geeft haar glans en meer volume.

  Peelingen

  NEODERMA BIOPEELING


  Voor de probleemhuid en huidverjonging
  De Bio-Peeling van Neoderma is een pijnloze peeling die perfect werkt tegen acne, pigmentvlekken, huidveroudering en grove poriën of preventief om de huid er beter uit te laten zien. De peeling stimuleert de celdeling waardoor u binnen 10 dagen een frisse, nieuwe opperhuid krijgt. Normaal duurt dit proces tussen de 24 en 28 dagen. Ook word de productie van collageen en elastine ( die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd. Werkt dus zogezegd van binnen naar buiten en niet zoals vrijwel alle andere peelings van buitenaf (huidverdunnend).

  De peeling is op puur natuurlijke basis van verschillende soorten algen en planten extracten. Met het motto ‘’taking beauty back to nature’’ is de filosofie het verbeteren van de huid zonder deze aan te tasten. Deze peeling is daarom niet als alle andere diepte peelingen die erg pijnlijk zijn, huidverdunnend werken, waar u rood van word en verveld maar u ziet er direct beter uit! Hierdoor kan het zelfs worden toegepast bij de meest gevoelige huiden als rosacea en couperose. 

  Het wordt ook steeds meer een rage! Mannen en vrouwen willen er direct beter uit zien zonder daar veel moeite voor te doen of pijn bij te hebben. De medische CO2 laser bijvoorbeeld brandt de bovenste huidlaag er af. Het effect is pas na weken zichtbaar. Neem ook eens als voorbeeld dat er steeds meer chirurgische ingrepen praktisch in de pauze tussen het werken door worden uitgevoerd: mensen willen alles en willen het nu!

  Direct na de behandeling ziet de huid er beter uit en voelt de huid prikkelig aan waardoor je ook direct voelt dat het iets doet. De producten van het merk Neoderma zijn vooraanstaand met de nieuwste ingrediënten die op de markt verkrijgbaar zijn en zijn ook zeer geconcentreerd. Neem o.a. het ingrediënt perfluorcarbon, dit ingrediënt trekt zuurstof aan in de huid waardoor hij rimpels verminderd, de algehele structuur van de huid verzacht en het opname vermogen van de huid verhoogt. Dit alles bij elkaar een weldaad voor uw huid.

  Professional TCA peeling

   
  Deze behandeling is een doorbraak op het gebied van anti-ageing en leidt tot significante verbetering in huidverjonging.

  Deze combi-peel zorgt ervoor dat de huid zich in een periode van een week tot 10 dagen volledige vernieuwt. Door deze snelle vernieuwing kunnen fijne rimpeltjes, pigmentvlekjes, een grove structuur en zonschade ook snel verbeteren.
  De Professional Peeling behandeling kan de huid weer strakker, gladder en jonger maken onafhankelijk van leeftijd, huidskleur of huidtype.Deze behandeling betekent een doorbraak op het gebied van anti-ageing en leidt tot een significante verbetering in huidverjonging. Het gebruik van diverse unieke peelingstoffen tijdens de behandeling stelt de getrainde specialist(e) in staat het peelingproces volledig te controleren en de peeling 100% veilig uit te voeren. Dode cellagen worden verwijderd en maken plaats voor gezonde nieuwe cellen die de huid weer zijn helderheid en stevigheid teruggeven. Iedereen die er beter uit wil zien en de zichtbare gevolgen van huidveroudering wil elimineren dient deze vernieuwende behandeling absoluut te overwegen.

  Mensen die last hebben van:
  • rimpels
  • grove structuur (ook acne littekens)
  • pigmentvlekken
  • zonbeschadigde huid
  • elasticiteit afname
  • vale (rokers) huid
  zullen het meeste profijt van de behandeling hebben; vaak al na één behandeling zijn er opzienbarende resultaten.

  De fasen van de behandeling
  Voorbehandeling: u gebruikt 10 nachten speciale ampullen die de huid voorbereiden op de behandeling.
  • In de salon wordt de ongeveer 45 minuten durende behandeling uitgevoerd.
  • Direct na de behandeling voelt de huid strak maar ontspannen aan.
  • Vervolgens gaat de huid binnen enkele dagen vervellen.
  • Gemiddeld is na een week het volledige peelingproces achter de rug en heeft u een nieuwe, frisse ‘baby’huid.

  Soin Dermatologique

  MARIA GALLAND heeft intensief gezocht naar een dermatologisch geïnspireerd verzorgingssysteem voor huidvernieuwing. Nu is de doorbraak een feit – met SOIN DERMATOLOGIQUE. De ontwikkeling van deze sensationele systeemverzorging begint bij de vakkennis van MARIA GALLAND over de huid en haar functies, haar verandering bij het verouderingsproces en specifieke huidproblemen. Op basis van deze kennis werden, heel doelgericht, recepten ontwikkeld, die systematisch een antwoord hebben op de verschillende huidproblemen. Met sensationele resultaten!

  SOIN DERMATOLOGIQUE kan voldoen aan de meest uiteenlopende cosmetische doelen:
  • Preventie om de huidfuncties in stand te houden
  • Regeneratie van de bovenste huidlagen
  • Duurzame activering van de huidfuncties
  • Verfijning van het huidreliëf
  • Vermindering van pigmentstoornissen
  • Normalisering van de onzuivere huid
  • Versterking van de gevoelige huid
  • Hulp bij de geïrriteerde huid
  • Een anti-aging effect
  • Vermindering van oxidatieve stress
  • Begeleidende voor- en nabehandeling bij chirurgische liftings
  • Versteviging van het huidweefsel
  SOIN DERMATOLOGIQUE is een compleet systeem voor huidverzorging volgens het opbouwprincipe. Een verzorgingssysteem, dat gebaseerd is op twee sterke steunpilaren: dagelijks gebruik voor verzorging thuis en regelmatige behandelingen in het schoonheidsinstituut. De schoonheidsspecialist analyseert met een anamnesekaart uw persoonlijke huidconditie en ontwikkelt zo een passend recept voor uw huid. SOIN DERMATOLOGIQUE ondersteunt de huid niet alleen bij haar regeneratieproces, maar stimuleert haar ook voor meer actie; op deze manier wordt het tempo van de celvernieuwing aanmerkelijk verhoogd.
   
  Kortom: SOIN DERMATOLOGIQUE helpt de huid zichzelf te helpen.

  Microdermabrasie

  Een van de behandelingen die toegepast kan worden op het gebied van huidtherapie is de zgn. Megapeel ®.

  Deze behandeling is de meest natuurlijke manier om gelijkmatig en veilig een dermabrasie te doen van de oppervlakkige huidlaag zonder gebruik te maken van chemische stoffen of laser. Megapeel microdemabrasie maakt gebruik van kristallen om zachtjes de opppervlakkige laag van de huid te verwijderen.

  Wanneer een meer agressieve behandeling noodzakelijk is kan additioneel vacuum worden toegepast om gelijkmatig de diepere lagen van de van de huid te bereiken. Megapeel is geschikt voor alle huidtypes. De behandelingen bestaan uit minimaal vijf peelingen.
  Tijdens de behandeling ervaart U een licht schurend gevoel wanneer de kristallen contact maken met de huid.

   

  Welke huidtypes kunnen behandeld worden?

  • Hypergepigmenteerde huid, huid met pigmentvlekken door zon,parfum, zwangerschap, anti-conceptiepil, antibiotica.
  • "Environmentally damaged skin": resultaat van te veel zon, luchtverontreiniging, medicijnen, stress, veroudering, roken.  Gevolg: een droge onregelmatige , vale huid met duidelijke rimpeltjes en fijne lijntjes.
  • "Acne prone" huid: de wat vette, onrustige huid, die nooit helemaal vrij is van pukkels, mee-eters enz. die sterk reageert op hormonale schommelingen(menstruatie), voeding en stress.
  • Littekens (zoals: na acné, postoperatief en na brandwonden).
  • Grove poriën

  Contraindicaties voor behandelingen

  • Zwangerschap en het geven van borstvoeding.
  • Gebruik van de volgende medicijnen: Acutane®, benzol peroxide, antibiotica.
  • Tijdens en na het doormaken van een koortslip.
  • Actieve acné

   

  Wat mag men verwachten?

  • De fijne lijntjes, rimpeltjes vervagen.
  • De hyperpigmentatie vervaagt, wordt lichter.
  • Verdwijnen en/of vermindering van acné littekens.
  • De huid is niet "droog"meer, wordt zacht en soepel.
  • Verkleining van de poriën en vermindering van "vet"-productie.

   

  Wat kan er niet bereikt worden met Micropeel

  • Diepe rimpels verdwijnen niet.
  • Diepe laesies verdwijnen niet.

  Rimpelfillers (door arts)

  Schoonheid is een serieuze zaak. Daarom komt een keer per maand de zeer ervaren arts Dhr. Jaap Haas bij ons in het instituut om u te kunnen behandelen met onderstaande middelen.

  Voor de behandeling vind een intake gesprek plaats. Dat gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Zo kan dhr. Haas u goed adviseren en informeren over uw wensen. Als wensen niet overeenkomen met wat de fillers kunnen bieden zal de arts ook niet behandelen. U kunt bij ons rekenen op een eerlijk en betrouwbaar advies.

  Onderstaand vindt u de producten waar mee gewerkt wordt:

  Botox
  Botox  (botuline toxine) is een behandelmethode tegen rimpels. In het gelaat zijn vooral de fronsrimpels in het voorhoofd, de kraaienpootjes naast de ogen, de rimpels naast de mond en de spierbanden in de hals geschikt voor een Botoxbehandeling. Een Botoxbehandeling is niet blijvend. Na een aantal maanden herhalen wij de behandeling (meer informatie aanvragen).

  Botoxbehandeling tegen rimpels
  De behandeling voeren wij zonder verdoving uit. De inspuiting is vrijwel pijnloos.

  Na de behandeling met Botox injecties
  Vlak na de behandeling is de huid ter plaatse wat rood. Ook zijn soms de prikgaatjes zichtbaar. In enkele gevallen zwelt de huid en ontstaan blauwe plekken. Dit duurt in de meeste gevallen slechts enkele uren tot maximaal enkele dagen.
  Juvederm Ultra®
  Bestanddelen: Hyaluronzuur gel. De stof is volkomen zuiver en kan geen allergische reactie geven. Het hyaluronzuur is een normaal bestanddeel van de huid. De gel lost langzaam op en verdwijnt weer.
  Werkingsduur: 9 – 12 maanden.
  Toediening: Wordt in de huid gebracht met een fijn naaldje.
  Bestemd voor: In principe alle rimpels, plooien, lijntjes en lippen.
  Bijwerkingen: Lichte roodheid, zwelling of gevoeligheid op de injectie plaats kan voorkomen. Deze ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen na een paar dagen.

  Radiesse®
  Bestanddelen: Synthetisch calcium-hydroxyapatiet (CaHA), opgebouwd uit calcium en fosfaat ionen, welke van nature in bot en tandbeen voorkomen. Dit is opgelost in een waterige gel. Deze gel lost geleidelijk op en wordt vervangen door omliggende, eigen cellen. Dit wordt al 30 jaar op ruime schaal gebruikt in de geneeskunde.
  Werkingsduur: Ongeveer 24 maanden.
  Toediening: Diep in de huid, met een fijne naald. Belangrijk is om goed na te masseren.
  Bestemd voor: Diepere rimpels, plooien en contourherstel.
  Bijwerkingen: Lichte roodheid en zwelling of gevoeligheid op de injectie plaats kan voorkomen, evenals blauwe plekken. Deze ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen na een paar dagen.

  Voor meer informatie over Dhr. Haas klik hier.
   

  Acne Vulgaris (Jeugdpuistjes)

  Wat is het?
  Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven en het plezier in het dagelijks leven kan vergallen. Acne kan soms ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen.

  Hoe onstaat het?
  Acne berust op een ontsteking van de huid rondom de talgklieren (talgklierfollikels). Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat.

  De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter en produceren meer huidsmeer of talg. Indien er teveel talg wordt afgescheiden, kan de talg zich ophopen en kan de uitvoergang van de talgklier verstopt raken. Deze talgophopingen worden mee-eters of comedonen genoemd. Er zijn oppervlakkige, open mee-eters (zwarte comedonen) en meer onderhuids gelegen, gesloten mee-eters (witte comedonen). De talgophoping wordt nog versterkt door toegenomen verhoorning van de afvoergang van de talgklier, waardoor deze nauwer wordt. In de talgklieren bevinden zich bacteriën, die de talg omzetten in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte follikel steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes.

  Sommige vormen van acne ontstaan door uitwendige factoren. Meestal gaat het dan om contact met stoffen die een verstopping van de talgklier veroorzaken, zoals sommige cosmetica. Verder moet gedacht worden aan oliehoudende of chemische producten in bepaalde beroepen en industrieën. Ook mechanische factoren (druk en wrijven) kunnen een bestaande acne verergeren. Voorbeelden hiervan zijn acne onder de kinrand van een helm en op het voorhoofd onder een voorhoofdsband.

  Tenslotte zijn er nog verschillende geneesmiddelen die aanleiding kunnen geven tot het ontstaan of verergeren van acne, bijvoorbeeld prednison en middelen tegen tuberculose en epilepsie.
   
  Behandelen van acne?
  In ons instituut behandelen we actieve acne met behulp van:

  Neoderma Biologische Peeling. Met deze peeling bereiken we ontzettend goede resultaten! Voor meer informatie over deze peeling klik hier. Acne behandeling is een reinigende behandeling. De huid wordt in de diepte gereinigd met behulp van stoom, scrubs en masker.

  De meeste patiënten met acne hebben last van verhoogde talgproductie. Dit kan tot uitdrukking komen in een vettig glimmend gezicht. Door de huid vooraf te reinigen kunt u het teveel aan talg weghalen. Overmatig wassen met water en zeep heeft geen zin en kan zelfs schadelijk zijn voor de huid. Geadviseerd wordt de huid dagelijks te wassen met lauw water, zonder te schuren of te scrubben. Het zelf uitknijpen of scrubben van mee-eters, pukkels en puistjes kan leiden tot littekens en verergering van de pukkels en is dan ook af te raden.

  Wij zijn aangesloten bij Zorgverzekeraars! Kijk in uw polis of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

  Genosys

  Maak kennis met ons Genosys huidvernieuwende programma ;

  Duizenden miniscule huidopeningen, die zorgen voor de aanmaak van nieuw huidweefsel, dát is Micro-needling. Dus meer collageen, meer elastine, meer hyaluronzuur, kortom de nr. 1 in natuurlijke huidverbetering is Genosys MicroNeedling methode.

  Wij werken we met de nieuwste generatie MicroNeedling n.l. Genosys Rébirth MicroNeedling behandelingen. Genosys MicroNeedling is een totaal concept. De voordelen van deze nieuwe methode ten opzichte van het ‘vorige’ MicroNeedling zijn spectaculair:
  -Door innoverende microneelde rollers, meer resultaat en veiligheid
  -Door de diamantvorm van de naalden, minder pijn
  -Door complete treatment zijn kortere naalden nodig, meer resultaat
  -Betaalbare behandelingen die in balans zijn met het resultaat

 • Laser ontharing
  Couperose
  Permanente make-up
  Visagie

  Laser ontharing

  Iedereen die haren heeft op plaatsen waar men dat liever niet wil, kent het probleem van altijd maar scheren, harsen of epileren. Het kost veel tijd en geld. Spontane uitjes gaan eerst aan inspectie vooraf. Inmiddels is de wetenschap zover dat er een nieuwe, zeer goed uitgeteste methode op de markt is. De Lightsheer Diode Laser. Deze diode laser kan ongewenste haren zeer efficiënt en blijvend verwijderen op een betrouwbare en veilige manier. De diodelaser werkt op pigmentatie of melanine in de haren en is dus het meest effectief in de actieve groeifase. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in deze fase bevinden is het noodzakelijk dat men meer dan 1 behandeling moet ondergaan voor men kan spreken van volledige ontharing. 

   
  Waarom wij gekozen hebben voor lightsheer diode laser en niet  voor een ander systeem? Omdat er uitgebreide klinische studies gedaan zijn naar deze laser en zij dan ook als enige ontharingslaser van de FDA de goedkeuring heeft gekregen om als laser voor permanente haarreductie gebruikt te worden. Bij deze laser heeft u minder behandelingen nodig t.o.v. lichtflits apparatuur. Met deze lightsheer laser mag alleen gewerkt worden in professionele klinieken en schoonheidsinstituten met daarvoor opgeleid personeel. 

  Couperose

  Couperose zijn gesprongen haarvaatjes (adertjes) als gevolg van vaatwandverslapping. Couperose lijkt op een netwerk van fijne rode draadjes die net onder het huidoppervlak liggen. Couperose komt meestal voor op het gezicht en dan voornamelijk op de wangen en op de neus.

  Couperose ontstaat meestal door erfelijke aanleg. Ook huidbeschadiging door bijvoorbeeld zon kan couperose veroorzaken. Andere oorzaken zijn het overmatig gebruik van bepaalde voedingsmiddelen zoals koffie, alcohol en pittige kruiden.

   
  Wij behandelen couperose door middel van coagulatie (versmelten van eiwitten) De hoogfrequente wisselstroom veroorzaakt in het lichaam warmte, die zich aan de punt van een ongeïsoleerd klein staafje concentreert waarmee de couperose worden aangestipt. Hierdoor wordt het gesprongen vaatje ‘dicht gebrand’, zodat er geen bloed meer door heen kan stromen. Doordat er alleen zeer plaatselijk wordt behandeld, namelijk op de plek waar het gesprongen adertje zich bevindt wordt het omliggende huidgebied niet mee behandeld en dus ook niet aangetast.

  Naast couperose kunnen we met deze techniek ook andere bloedvatafwijkingen behandelen, zoals: spider naevus, bloedblaasjes en steelwratjes.

  Permanente make-up

  Nooit meer een “blote billen” gezicht met permanente make-up. Met permanente make-up is het mogelijk uw wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd bijgewerkt te hebben. Heeft u helemaal geen wenkbrauwen of zijn ze bijna onzichtbaar, wilt u een mooiere oogopslag of vollere lippen. Met verschillende technieken, waaronder de ‘haartjes techniek’ is het mogelijk een mooi uitstraling te creëren zonder dat het een onnatuurlijk effect geeft. 
   
  Wat is permanente make-up?
  Met een steriele naald worden kleurpigmenten in de huid aangebracht. De kleur wordt aangepast per persoon. Het pigment blijft ongeveer een jaar tot max. twee jaar in de huid zitten. Dit is afhankelijk van het huidtype en de leeftijd.

  Welke technieken zijn er?
  De laatste jaren heeft de markt van de permanente make-up zich ontzettend ontwikkeld. Zo zijn er voor wat betreft de wenkbrauwen meerdere technieken mogelijk.

  Schaduwtechniek: Met deze techniek worden de wenbrauwen geaccentueerd door een schaduw aan te brengen onder de eigen haren. Het resultaat van deze techniek is te vergelijken met een schaduw die is aangebracht met een potlood. We werken met  verschillende contrasten van licht en donker. Hierdoor creeren we een highlight effect.

  Hairstrokes techniek: Met deze techniek schetsen we haartjes. Met een hele fijne naald worden de haartjes een voor een in de huid gepigmenteerd. Deze techniek is met name geschikt voor mensen die gedeeltelijke of geen wenkbrauwen hebben.

  Powder brows techniek: Met deze techniek word de aanzet van de wenkbrauwen wat zachter ingeschetst en de uiteinden wat voller. Dit heeft een poederig effect en heeft een zeer natuurlijk eindresultaat. Deze techniek word tegenwoordig veel gebruikt.

  De behandeling:
  Wij nemen uitgebreid de tijd voor een consult. Tijdens het consult worden alle mogelijkheden en risico's besproken. Hierna wordt er een huidanalyse gedaan om te zien welke techniek en kleur voor u het beste resultaat zullen geven.Tevens zullen we de wenkbrauwen tekenen. Dit doen we door eerst de wenkbrauwen uit te meten aan de hand van esthetische punten in het gelaat.Hierna zullen we u vragen de wenkbrauwen goed te bekijken en beoordelen. Wanneer u akkoord heeft gegeven starten we met de behandeling. De behandeling zal in totaal ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag nemen.

  Waarom is er een eerste bijwerking nodig?
  Na de eerste sessie vervaagd tot 70% van de behandeling. Na een bijwerking is dat maar 30% waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na een bijwerking. Hierdoor is de bijwerking noodzakelijk en verlengt dit de houdbaarheid van de behandeling.
  Zonder deze bijwerking zal er maximaal tot drie maanden zichtbaar resultaat zijn.

  Genezingsproces powder brows:
  Dag 1-3; zeer donker
  Dag 4-10; kleine barstjes en korstjes
  Dag 11-28; géén kleur/vorm te zien
  Dag 29-35 lichte kleur te zien en vorm zichtbaar
   
 • Gezichtsbehandeling
  Arrangementen
  Lichaamsbehandeling

  Gezichtsbehandeling

  Bij deze behandelingen staat ontspanning hoog in het vaandel! Echter worden al onze behandelingen aangepast op huidtype. Naast ontspanning is ons doel altijd om de huidconditie te verbeteren en huidproblemen te verhelpen. Om de verbetering van de huid tot stand te brengen wordt gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige producten. Ondestaand vindt u enkele behandelingen, voor een volledig overzicht kunt u kijken op de prijslijst.

  Loox. Relax

  Reiniging, wenkbrauwen epileren, diepte reiniging, masker, nek/ schouder massage, luxe masker, massage gezicht, voet of handmassage. duur 90 minuten

  Loox. Comfort

  Reiniging, wenkbrauwen epileren, peeling, diepte reiniging, massage, masker (Tijdens het masker wordt een voetmassage aangeboden). duur 75 minuten

  Loox. Express

  Reiniging, peeling, stoom, masker (Tijdens masker schouder/nek massage). duur 55 minuten

  Loox. Quick

  Reiniging, peeling, massage, creme of reiniging, peeling, masker creme. duur 30 minuten

  Loox. With a friend

  Gezellig met z'n tweeen naast elkaar! Reiniging, peeling, stoom, massage, masker. duur 75 minuten
  Deze behandeling wordt gegeven door 1 specialiste.

  Arrangementen

  Voor een heerlijke ontspanning kunt u terecht bij ons. Wij hebben voor u een aantal arrangementen op een rij gezet. U mag in overleg met ons ook altijd een arrangement samenstellen uit ons behandelingsaanbod. Als extra kunt u ook gebruik maken van onze high tea.   
  Vanaf 6 personen boeken wij geen andere klanten. Dat betekent dat de ruimte alleen voor u gereserveerd is.
  Gezellig en lekker privé!

  Lichaamsbehandeling

  U kunt bij ons terecht voor:
   
  • Ontspanningsmassages
  • Hotstone massages
 • Hand- en nagelverzorging
  Pedicure Spa

  Hand- en nagelverzorging

  Mooie nagels en verzorgde handen zijn uw visite kaartje!

  Wij werken met de hoogwaardige producten van CND SHELLAC en MAGNETIC NAILDESIGN.

  CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Ruim 4 jaar geleden introduceerde de marktleider in professionele nagelproducten, CND™, de innovatie SHELLAC™. Dat het succes van deze eerste 14+ day nail polish zo een groot succes zou zijn had niemand durven dromen. Tegenwoordig is SHELLAC™ niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die 'gellak' of 'gelpolish' worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND™ SHELLAC™ en bestaan uit een hele andere formule. Want de formule van CND™ SHELLAC™, dat is nog steeds het best bewaarde geheim!

  MAGNETIC NAILDESIGN ​heeft meer dan dertig jaar ervaring in de praktijk een lijn van absolute topproducten in de markt gezet.
  ​Nagelproducten van hoge kwaliteit. Wij werken met zowel de gel- en acrylproducten van Magnetic.

  Keuze uit meer dan 250 kleuren.   
  Wij bieden onder andere
   
  Nagelset gel (met verlenging)
  Nagelset gel
  € 59,00
  € 45,00
  Nagelset acryl (met verlenging)
  Nagelset acryl
  € 62,50
  € 49,00
  Nabehandeling gel of acryl 2 kleuren € 37,00
  CND Shellac behandeling € 29,50
  Manicure met handmasker € 30,00
   

  Pedicure Spa

  Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij goede voetverzorging.

  Ook als u specifieke voetklachten heeft, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen kunnen deze door ons uitstekend worden verholpen.
  Realiseert u zich wel eens dat uw hele gewicht voornamelijk op uw voeten neerkomt? En wist u dat,als u zere voeten heeft, u vaak ongemerkt uw houding verandert, waardoor er weer rug- of nekklachten kunnen ontstaan? Preventief uw voeten laten verzorgen door onze professionele pedicure is dus voor niemand een overbodige luxe.
      

  Wij bieden onder andere
  Loox. Feet Basic, (45 min)
  Loox. Feet Luxury (60 min)
  Loox. Feet duo (alle behandelingen zijn mogelijk)
  Loox. Feet Men (45 min)
  Loox. Feet little Diva (tot 16 jaar, 30 min)
  Loox. Feet Shellac (60 min)
  Loox. Feet Only Shellac (zonder knippen en/of vijlen)
  Loox. Feet Extra (15 min)


   

  Prijs

  ​€42,50
  €52,50

  €42,50
  €25,00
  €62,50
  €32,50
  €15,00


   

 • Powerslim dieet
  Endermologie
  Contour wrap

  Powerslim dieet


  Hoe werkt het Power Slim® eiwitdieet?
  Power Slim® is een eiwitdieet. Dit betekent niet minder eten, maar ànders eten.

  Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen voor je lichaam. Tijdens het Power Slim® eiwitdieet 
  laat je tijdelijk deze brandstoffen uit de voeding weg. Drie dagen na de start van het eiwitdieet zijn de suikers in je lichaam opgebruikt. Het lichaam moet de vetreserve gaan verbranden. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Je gaat tijdens het Power Slim® eiwitdieet extra veel eiwitten eten. Hierdoor blijft je spiermassa behouden, en blijft je stofwisseling hoog. Daarmee voorkom je het jojo-effect.

  Afslanken in 3 fasen
  De diëtisten van Power Slim® hebben een behandelplan opgesteld dat bestaat uit 3 fasen.
  Het behandelplan is gericht op:
  • snel afvallen en bereiken van je streefgewicht;
  • leren behouden van het bereikte streefgewicht.

  Fase 1:  snel afvallen
  Dit is de strikte fase: in deze fase zal je snel afslanken. Door het weglaten van koolhydraten, komt je lichaam in ketose ( vetverbranding). Als je 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, ga je over naar fase 2.

  Fase 2:  bereik je streefgewicht
  In de overgangsfase fase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. Stap voor stap leer je samen met je Power Slim® coach een gezond voedingspatroon aan.

  Fase 3: voorkomen jojo effect
  In de stabilisatiefase leer je gezond eten om je nieuwe gewicht te stabiliseren en te behouden. Alleen de tussendoortjes gebruik je nog van Power Slim®. Bij een groot gewichtsverlies blijf je voor een langere periode onder begeleiding van je Power Slim® coach.

  Blijvend slank / Normale voeding
  Je weet nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten. Om op je gewenste gewicht te blijven blijf je onder controle bij je Power Slim® coach.

  Begeleiding
  Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het Power Slim® afslankprogramma:Naast begeleiding bij het afvallen, leert de Power Slim® voedingsdeskundige je hoe je gezond moet eten om je streefgewicht ook te behouden.
  • De Power Slim® voedingsdeskundige is ook je stok achter de deur en coach die je oppept en je motiveert om vol te houden. De medewerkers van een Power Slim® Center hebben de Power Slim® Academy gevolgd en geven professionele begeleiding. Na het volgen van de opleiding zijn zij Power Slim® gecertificeerd voedingsdeskundige.    
  http://contact@looxbf.nlVoordat je begint wordt een intakegesprek gehouden waarin de volgende gegevens worden gemeten en uitgerekend:
  • Startgewicht
  • BMI
  • Vetmassa
  • Spiermassa

  Je bepaalt samen met je voedingsdeskundige je streefgewicht. De Power Slim® voedingsdeskundige berekent hoeveel eiwitten je nodig hebt voor het beste resultaat. Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Daarna kom je wekelijks op consult voor:
  • begeleiding
  • om te wegen
  • Wetenschappelijke onderbouwing

  Eiwitten effectief bij afslanken
  Eiwitten spelen een belangrijke rol bij gewichtsverlies met behoud van spiermassa.
  Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest efficiënt is. Zelfs ruim tweemaal effectiever als het gaat om verlies van lichaamsvet bij behoud van vetvrije massa. (1,2)
  Afslanken met het eiwitdieet zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, maar het is ook makkelijker vol te houden. (2)
  Voor het beste gewichtsverlies is een dagelijkse eiwitinname van 1,2-1,5 gram per kilogram lichaamsgewicht gewenst.
   
  1. S. Soenen, ‘Efficacy of macronutrients on targeting obesity and beyond’, Universiteit van Maastricht 2010.
  2. S. Devkota, D.K. Layman (2010) ‘Protein metabolic roles in treatment of obesity’. Curr.Opin.Clin.Nutr.Metab.Care 13,403-407.

  Blijvend slank
  Er zijn 4 redenen waarom je met Power Slim® wel blijvend resultaat bereikt en geen jojo-effect krijgt.
  1. Door het snelle gewichtsverlies blijf je gemotiveerd waardoor je dit dieet wél volhoudt.
  2. Bij dit dieet verlies je in tegenstelling tot andere dieten géén spiermassa, daardoor blijft je stofwisseling op peil en kom je niet meteen weer aan als je weer normaal gaat eten. Er treedt dus geen jojo-effect op.
  3. Door de professionele en persoonlijke begeleiding van de Power Slim® voedingsdeskundige leer je wat een gezond voedingspatroon is en wat je beter wel en niet kunt eten.
  4. Ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding van de Power Slim® voedingsdeskundig Power Slim® en bewegen

  Lichaamsbeweging is de derde belangrijke pijler in het Power Slim® succes. Naast goede voeding en begeleiding is het een onmisbaar onderdeel om je lichaam gezond en slank te houden.
  Beweeg je minimaal 30 minuten per dag, dan voldoe je aan de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen. Dit is voldoende om je lichaam gezond te houden.
   
  Bij het behalen van het streefgewicht, wordt u beloond met een behandeling naar keuze uit door ons gemaakte behandelingscocktail!

  Nieuwsgierig?
  maak een afspraak voor  een persoonlijk advies  gesprek!!   

  Endermologie

  VelaSmooth, vóór strakke contouren en tegen cellulite
  VelaSmooth: de eerste ‘kliniektechniek’ op basis van licht, energie en massage inéén. VelaSmooth zorgt voor een ongekend gladde en stevige huid plus een ongelofelijke lift. Vanaf deze zomer zijn pareo’s passé!

  Drie in één
  VelaSmooth is de nieuwe vijand van de beruchte sinaasappelhuid vol putjes en deukjes die steevast verergeren en zich bovendien uitbreiden. Het VelaSmooth systeem combineert drie technieken. Licht, bipolaire radiofrequentie (hoogfrequente stroom) en mechanische massage. Het infrarood licht verhoogt de huidelasticiteit en pakt opgeslagen vetdeeltjes aan; de stroom activeert de stofwisseling in de huid tot wel 15 mm diep; en de massage brengt een verbeterde lymfedrainage op gang. Het resultaat: een egale, gelifte en strakke huid en aanzienlijk betere contouring.
   
  VelaSmooth skin
  Voor een optimaal resultaat zijn ongeveer 10 VelaSmooth behandelingen vereist - 2 per week. De cellulite wordt hiermee heel gericht bestreden. Daarbij wordt de huid minimaal belast dankzij de veilige, toonaangevende techniek. VelaSmooth werkt absoluut pijnloos en effectief. Het resultaat is natuurlijk persoonsgebonden maar de meeste personen zien na de 5e behandeling de eerste resultaten. Onderhouds-behandelingen zorgen voor het behoud van het optimale resultaat.

  Voor alle vrouwen
  Meer dan 80% van alle vrouwen heeft last van cellulite, ongeacht het gewicht of BMI. De typische probleemzones zijn de bovenbenen, dijen en billen. De verkeerde vetopslag, net onder het huidoppervlak, drukt op het omliggende weefsel en stagneert de doorbloeding, met als gevolg cellulite.

  VelaSmooth is een unieke door de FDA goedgekeurde non-invasieve behandeling waarvan de resultaten zijn gedocumenteerd.

  Wat is Cellulite eigenlijk? 
  Als de vetcellen, die zich in het onderhuidsbindweefsel bevinden, in omvang toenemen, drukken zij tegen de bindweefselschotjes aan. Door de druk trekken deze “strengetjes” de huid naar binnen. Hierdoor ontstaat het sinaasappeleffect. Zowel de genen, de hormonen als veroudering spelen een rol in dit proces.

  Waardoor onstaat Cellulite?
  Cellulite ontstaat wanneer vet direct onder de huid wordt opgeslagen. Zodra de vetcellen in omvang toenemen, komt het omliggende weefsel onder druk te liggen, waardoor het harder wordt. De bloedcirculatie en de lymfedrainage stagneert. Dit veroorzaakt vochtophoping en verminderde elasticiteit van het weefsel.

  Hoe behandelt Vela de Cellulite?
  Het systeem maakt gebruik van licht en bipolaire radiofrequentie (RF) om de vetcellen op te warmen waardoor deze krimpen. Het vet, vocht en de afvalstoffen die zich hebben opgehoopt, worden door het lymfesysteem afgevoerd. Door het volume van de vetcellen te verminderen en de structuur binnen de vetcel aan te pakken, wordt het behandelde gebied gladder en elastischer. De bipolaire RF veroorzaakt een milde contractie, waardoor het gebied wordt gelift en verstevigd. Dit is met name goed waarneembaar bij de billen.
  Wie is een kandidaat voor Vela?
  Iedereen met lokale ophopingen van ongewenst vet op de heupen, billen, taille en buik en iedereen met cellulite.

  Wat zijn de contra-indicaties?
  Pace-makers, extreem overgewicht, zwangerschap, diabetes, lever- of nierziekten.

  Is de behandeling pijnlijk?
  De behandeling voelt aan als een warme massage, soms wordt er een licht tintelend gevoel waargenomen. De huid kan na de behandeling enkele uren warm blijven. Dit is het bewijs dat de bloedcirculatie werd gestimuleerd.

  Is de behandeling veilig?
  De behandeling is veilig voor huidtypen I-VI en kan uitgevoerd worden op een gebruinde huid. Incidenteel kunnen er blauwe plekken ontstaan. Deze zijn in de meeste gevallen binnen een week verdwenen.
   
  Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
  Gemiddeld zullen er 12 behandelingen nodig zijn. De behandeling duurt 30 minuten.
   
  Is het resultaat blijvend?
  Tot op de dag van vandaag is er helaas nog geen behandeling die een blijvend resultaat kan garanderen. Afhankelijk van de leefomstandigheden kan de cellulite weer terugkomen. Het is dan ook belangrijk om onderhoudsbehandelingen in te plannen. Gemiddeld zullen 4 behandelingen per jaar nodig zijn om het resultaat te behouden. U kunt er ook voor kiezen om tenminste eenmaal per maand terug te komen voor een behandeling, omdat de behandeling ook stimulerend op de bloedcirculatie en de lymfedrainage werkt. Een verbeterde bloedcirculatie zorgt voor een verbeterde huid. De lymfedrainage verbetert de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Hoe sneller deze stoffen het lichaam verlaten hoe beter. De behandeling heeft een positief effect op benen en voortdurend koude voeten.

  Welk resultaat mag ik verwachten?
  Een strakke, gladde huid en een vermindering van cellulite. De contourverbetering die optreedt door de huidverstrakking, is vooral goed merkbaar aan de kleding die ruimer zal gaan zitten. De resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn ook afhankelijk van de levensstijl. In 85% van de gevallen zal het gewenste resultaat bereikt worden.

  Contour wrap

  Universal contour wrap is de ENIGE wrapbehandeling die wetenschappelijk is bewezen!

  Universal Contour Wrap kan iedereen helpen, van de mensen die een vliegende start willen maken met een vermageringskuur tot aan die personen die hun pijlen richten op hardnekkige zones in hun streven naar een perfect figuur. Ook als reinigingskuur voor de huid is dit een aanrader!! Ongeacht uw figuur of maat kunt u vertrouwen op onze unieke formule om uw lichaam gladder en strakker te maken.
   
  Hoe werkt het?
  UCW werd ontwikkeld door Dr. Richard Strem na uitgebreid onderzoek naar de heilzame werking van mineralen die gebruikt worden in behandelingen
  in spa’s. De behandeling bestaat eruit dat de cliënt gewikkeld wordt in 25 elastische windels die vooraf gedrenkt zijn in een warme mineraalrijke kleioplossing.
  • De combinatie van klei en windels helpt los weefsel aan te spannen en zones waarin vet is opgeslagen compacter te maken.
  • UCW spant de huid aan en revitaliseert de elasticiteit van het lichaam waardoor de huid van de cliënt strakker wordt en een meetbaar aantal centimeters verliest.
  • Er kunnen special wikkeltechnieken worden toegepast om specifieke probleemgebieden aan te pakken zoals dijen of billen.

   
  Hoe lang duurt het?
  Het opbrengen duurt minder dan 45 minuten, waarna de cliënt een uur lang kan relaxen terwijl de behandeling zijn werk doet. Veel salons gebruiken deze tijd om de cliënt verdere behandelingen aan te bieden zoals een manicure of een wimperkleuring. U hoeft zich na de behandeling niet te douchen want de klei zorgt ervoor dat de huid aangenaam zacht aanvoelt.
   
  Hoe meet u de resultaten?
  • Voor het begin van alle wrap-behandelingen worden de maten genomen van een aantal specifieke punten van het lichaam.
  • Na de behandeling worden die opnieuw gemeten waardoor het totale centimeterverlies kan worden berekend.
  • Om het verloop van de behandeling te bevorderen wordt de cliënt een voortgangstabel verstrekt als onderdeel van de na de behandeling uit te voeren instructies.