Ayuna

Ayuna

WELL·AGING
Rejuvenating Facial  Experience

Puur, groen en met liefde voor jezelf. De unieke aanpak laat je genieten van Well·Aging, een positieve visie op de huid en symboliseert de harmonie met het ouder worden in plaats van de negatieve strijd hiertegen. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.
 
De behandeling omvat technieken gebaseerd op mindfulness met nadruk op twee zintuigen: ruiken en voelen. Een mix van botanische hoog gedoseerde extracten helpen de huid haar regenererende vermogen te behouden en zo de jeugdige uitstraling te behouden. Tijdens de exclusieve Well-Aging Geometrie Massage stimuleren we de spieren waardoor de huid steviger voelt, een heldere uitstraling heeft en de geest gekalmeerd is.
 
De muziek die speciaal voor de AYUNA ceremonies gecomponeerd is, volgt de ritmes de Well·Aging Geometric Massage, een exclusieve massage techniek met grepen gebaseerd op de gulden snede. Na al één behandeling is de geest gekalmeerd terwijl de huid er steviger, helderder en zichtbaar jeugdiger uitziet.
 
Stappen
Ademhaling – Aroma therapie – reiniging – Exfoliatie – Zuurstof therapie – Massage – Masker – Aromatherapie – Crème
 
Duur: 90 minuten
Prijs: €160,-
VOLCANO LIFT
Firm & Detoxify

Deze krachtige ontgiftende behandeling gebruikt Vulkanisch Glas en Houtskool om de gevoeligheid van de huid te verminderen, onzuiverheden te verwijderen en tegelijkertijd de huid te voeden en verzachten.
 
De behandeling bevat ook een lymfedrainage voor het gelaat om de contouren te definiëren en een doffe, vale teint tegen te gaan.
 
Stappen
Reiniging – Masker – Korte Massage – Cream – Aromatherapie
 
Duur: 60 minuten
Prijs: €110,-

LESS IS BEAUTY
Express Treatment

Een korte behandeling om de huid te verfrissen en revitaliseren.
 
De zachte peeling onthult een zachtere huid die aanvoelt als zijde door drie verschillende fases: een proteïne peeling verfrist de doffe teint, de korrels polijsten de huid en de 100% biologische olie geeft een zachte finish en soepele huid.
 
Het resultaat is een zichtbaar heldere, verfijnde en egale teint.
 
Stappen
Reiniging – Exfoliatie – Cream
 
Duur: 30 minuten
Prijs: €80,-
 • Murad Treatment
  So-up Reloaded
  Genosys
  Decaar Biopeeling
  Microdermabrasie
  Acne Vulgaris (Jeugdpuistjes)
  La Colline Treatment
  ASAP Treatment
  Ayuna

  Murad Treatment

  In ons instituut wordt gewerkt met hoogwaardige huidverbeterende behandelingen ontwikkeld door de vooraanstaande dermatoloog Dr. Howard Murad.

  De Murad Treatments zijn gebaseerd op het Inclusive Health® Systeem en is een totale ervaring waarin aandacht wordt besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor uw persoonlijke huidbehoeften en wensen.

  Afhankelijk van de gewenste intensiteit van de treatments, variëren de prijzen van de behandelingen.

  • Murad Light Treatment  € 80,-
  • Murad Medium Treatment  €90,-
  • Murad Intensief Treatment  €120,-

  De Murad behandelingen zijn er voor iedere huidbehoefte

  • lijntjes en rimpeltjes
  • hyperpigmentatie
  • onzuiverheden
  • gevoelige huid

  Voor de behandeling bespreken we samen welke treatment we gaan doen.

  Het paradepaardje van de Murad behandelingen;

  Murad retinol dual phase peeling behandeling Murad Retinol peeling behandeling.

  De nieuwste methode van peelen waarbij het gaat om de samenstelling van de formule van de peeling. Het is een hele nieuwe vorm van peelen. Een mooie anti-aging peeling waarbij je de fijne lijntjes en rimpels ziet verminderen.

  Wat doet de peeling
  • pakt fijne lijntjes en rimpels aan
  • maakt de huid steviger
  • maakt de huidskleur egaler
  • geeft de huid een jeugdigere uitstraling

  Wat is er zo uniek aan de Murad Retinol peeling

  De peeling bevat een Tri-Acid complex van glycolzuur, melkzuur en salicylzuur, dit zijn AHA zuren. Door de retinol te koppelen aan AHA zuren wordt de retinol dieper in de huid opgenomen, dit is uniek. Daarnaast bevat de peeling niacinamide dat ook zorgt voor een betere opname van retinol door de huid.

  De Murad Retinol treatment kost €140,-

  So-up Reloaded

  So Up Reloaded - Face Lift zonder operatie

  De So up reloaded biedt een combinatie van 6 verschillende functies:
  • Lymfedrainage
  • Radiofreqeuntie
  • Bindweefselmassage
  • Photodynamic
  • Ultrasound
  • Myo Regenisis

  De spieren worden micro termisch gestimuleerd dankzij de elektrische pulsen en radiofreqeuntie. De So Up Reloaded biedt een ongekend resultaat en combineert dit met een gevoel van well-being.
  De So Up kan zowel voor het gezicht als lichaam gebruikt worden. 

  Het resultaat:

  Door lymfedrainage wordt de huid van binnenuit gereinigd van afvalstoffen. Daarnaast geeft de So Up een bindweefselmassage, die uw huid activeert om nieuwe bindweefselcellen aan te maken en daardoor vormen zich nieuwe collagene en elastine vezels.
  Hierdoor zal uw huid er strakker en voller uitzien.

  Onze specialist zal uw huid eerst analyseren en een persoonlijk behandelplan samenstellen.

   
  Prijzen:

  Treatment gezicht per behandeling €150,-
  Toevoeging in behandeling €45,-
  Treatment gezicht inkuur van 6 keer €750,-

  Treatment voor het lichaam per zone €120,-
  Toevoeging van zone €60,-
  Treatment lichaam in kuur van 8 keer €1050,- 


   

  Genosys

  Maak kennis met ons Genosys huidvernieuwende programma ;

  Duizenden miniscule huidopeningen, die zorgen voor de aanmaak van nieuw huidweefsel, dát is Micro-needling. Dus meer collageen, meer elastine, meer hyaluronzuur, kortom de nr. 1 in natuurlijke huidverbetering is Genosys MicroNeedling methode.

  Wij werken we met de nieuwste generatie MicroNeedling n.l. Genosys Rébirth MicroNeedling behandelingen. Genosys MicroNeedling is een totaal concept. De voordelen van deze nieuwe methode ten opzichte van het ‘vorige’ MicroNeedling zijn spectaculair:
   

  • Door innoverende microneedle rollers, meer resultaat en veiligheid​.
  • Door de diamantvorm van de naalden, minder pijn.
  • Door complete treatment zijn kortere naalden nodig, meer resultaat.
  • Betaalbare behandelingen die in balans zijn met het resultaat.

  Decaar Biopeeling

  Voor de probleemhuid en huidverjonging. 

  De Bio-Peeling van Decaar is een pijnloze peeling die perfect werkt tegen acne, pigmentvlekken, huidveroudering en grove poriën of preventief om de huid er beter uit te laten zien. De peeling stimuleert de celdeling waardoor u binnen 10 dagen een frisse, nieuwe opperhuid krijgt. Normaal duurt dit proces tussen de 24 en 28 dagen. Ook word de productie van collageen en elastine ( die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd. Werkt dus zogezegd van binnen naar buiten en niet zoals vrijwel alle andere peelings van buitenaf (huidverdunnend).

  De peeling is op puur natuurlijke basis van verschillende soorten algen en planten extracten. Met het motto ‘’taking beauty back to nature’’ is de filosofie het verbeteren van de huid zonder deze aan te tasten. Deze peeling is daarom niet als alle andere diepte peelingen die erg pijnlijk zijn, huidverdunnend werken, waar u rood van word en verveld maar u ziet er direct beter uit! Hierdoor kan het zelfs worden toegepast bij de meest gevoelige huiden als rosacea en couperose. 

  Het wordt ook steeds meer een rage! Mannen en vrouwen willen er direct beter uit zien zonder daar veel moeite voor te doen of pijn bij te hebben. De medische CO2 laser bijvoorbeeld brandt de bovenste huidlaag er af. Het effect is pas na weken zichtbaar. Neem ook eens als voorbeeld dat er steeds meer chirurgische ingrepen praktisch in de pauze tussen het werken door worden uitgevoerd: mensen willen alles en willen het nu!

  Direct na de behandeling ziet de huid er beter uit en voelt de huid prikkelig aan waardoor je ook direct voelt dat het iets doet. De producten van het merk Decaar zijn vooraanstaand met de nieuwste ingrediënten die op de markt verkrijgbaar zijn en zijn ook zeer geconcentreerd. Neem o.a. het ingrediënt perfluorcarbon, dit ingrediënt trekt zuurstof aan in de huid waardoor hij rimpels verminderd, de algehele structuur van de huid verzacht en het opname vermogen van de huid verhoogt. Dit alles bij elkaar een weldaad voor uw huid.

  Microdermabrasie

  Een van de behandelingen die toegepast kan worden op het gebied van huidtherapie is de zgn. Megapeel ®.

  Deze behandeling is de meest natuurlijke manier om gelijkmatig en veilig een dermabrasie te doen van de oppervlakkige huidlaag zonder gebruik te maken van chemische stoffen of laser. Megapeel microdemabrasie maakt gebruik van kristallen om zachtjes de opppervlakkige laag van de huid te verwijderen.

  Wanneer een meer agressieve behandeling noodzakelijk is kan additioneel vacuum worden toegepast om gelijkmatig de diepere lagen van de van de huid te bereiken. Megapeel is geschikt voor alle huidtypes. De behandelingen bestaan uit minimaal vijf peelingen.
  Tijdens de behandeling ervaart u een licht schurend gevoel wanneer de kristallen contact maken met de huid.

  Welke huidtypes kunnen behandeld worden?

  • Hypergepigmenteerde huid, huid met pigmentvlekken door zon, parfum, zwangerschap, anti-conceptiepil, antibiotica.
  • "Environmentally damaged skin": resultaat van te veel zon, luchtverontreiniging, medicijnen, stress, veroudering, roken.  Gevolg: een droge onregelmatige , vale huid met duidelijke rimpeltjes en fijne lijntjes.
  • "Acne prone" huid: de wat vette, onrustige huid, die nooit helemaal vrij is van pukkels, mee-eters enz. die sterk reageert op hormonale schommelingen(menstruatie), voeding en stress.
  • Littekens (zoals: na acné, postoperatief en na brandwonden).
  • Grove poriën

  Contraindicaties voor behandelingen

  • Zwangerschap en het geven van borstvoeding.
  • Gebruik van de volgende medicijnen: Acutane®, benzol peroxide, antibiotica.
  • Tijdens en na het doormaken van een koortslip.
  • Actieve acné
   

  Wat mag men verwachten?

  • De fijne lijntjes, rimpeltjes vervagen.
  • De hyperpigmentatie vervaagt, wordt lichter.
  • Verdwijnen en/of vermindering van acné littekens.
  • De huid is niet "droog"meer, wordt zacht en soepel.
  • Verkleining van de poriën en vermindering van "vet"-productie.
   

  Wat kan er niet bereikt worden met Micropeel

  • Diepe rimpels verdwijnen niet.
  • Diepe laesies verdwijnen niet.

  Acne Vulgaris (Jeugdpuistjes)

  Wat is het?
  Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven en het plezier in het dagelijks leven kan vergallen. Acne kan soms ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen.

  Hoe onstaat het?
  Acne berust op een ontsteking van de huid rondom de talgklieren (talgklierfollikels). Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat.

  De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter en produceren meer huidsmeer of talg. Indien er teveel talg wordt afgescheiden, kan de talg zich ophopen en kan de uitvoergang van de talgklier verstopt raken. Deze talgophopingen worden mee-eters of comedonen genoemd. Er zijn oppervlakkige, open mee-eters (zwarte comedonen) en meer onderhuids gelegen, gesloten mee-eters (witte comedonen). De talgophoping wordt nog versterkt door toegenomen verhoorning van de afvoergang van de talgklier, waardoor deze nauwer wordt. In de talgklieren bevinden zich bacteriën, die de talg omzetten in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte follikel steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes.

  Sommige vormen van acne ontstaan door uitwendige factoren. Meestal gaat het dan om contact met stoffen die een verstopping van de talgklier veroorzaken, zoals sommige cosmetica. Verder moet gedacht worden aan oliehoudende of chemische producten in bepaalde beroepen en industrieën. Ook mechanische factoren (druk en wrijven) kunnen een bestaande acne verergeren. Voorbeelden hiervan zijn acne onder de kinrand van een helm en op het voorhoofd onder een voorhoofdsband.

  Tenslotte zijn er nog verschillende geneesmiddelen die aanleiding kunnen geven tot het ontstaan of verergeren van acne, bijvoorbeeld prednison en middelen tegen tuberculose en epilepsie.
   
  Behandelen van acne?
  In ons instituut behandelen we actieve acne met behulp van:

  Neoderma Biologische Peeling. Met deze peeling bereiken we ontzettend goede resultaten! Voor meer informatie over deze peeling klik hier. Acne behandeling is een reinigende behandeling. De huid wordt in de diepte gereinigd met behulp van stoom, scrubs en masker.

  De meeste patiënten met acne hebben last van verhoogde talgproductie. Dit kan tot uitdrukking komen in een vettig glimmend gezicht. Door de huid vooraf te reinigen kunt u het teveel aan talg weghalen. Overmatig wassen met water en zeep heeft geen zin en kan zelfs schadelijk zijn voor de huid. Geadviseerd wordt de huid dagelijks te wassen met lauw water, zonder te schuren of te scrubben. Het zelf uitknijpen of scrubben van mee-eters, pukkels en puistjes kan leiden tot littekens en verergering van de pukkels en is dan ook af te raden.

  Wij zijn aangesloten bij Zorgverzekeraars! Kijk in uw polis of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

  La Colline Treatment

  Het ondergaan van één van onze anti-aging behandelingen van La Colline is een genot. Een combinatie van Zwitserse technieken, Aziatische massagegrepen en het CMA-complex zorgen ervoor dat de biologische klok van uw huidcellen wordt stilgezet. Het CMA-complex verbetert de zuurstof en het energiegehalte in uw cellen. Uw huid wordt hierdoor goed gehydrateerd, steviger, voller en zachter. Lijntjes verminderen en uw huid ziet er stralend en fris uit!

  De La Colline treatments zijn een waar anti-aging ritueel waarin u van A tot Z in de watten wordt gelegd met veel massages en warme doeken. Heeft u eenmaal kennisgemaakt met de behandelingen en producten van dit exclusieve merk? Dan wilt u niets anders meer! Alle La Colline behandelingen bestaan uit: het reinigen van uw gezicht, hals en decolleté, cellulaire peeling, oogmasker, gezichtsmaker of een fleece masker. Bovendien geven wij u meerdere massages, waaronder een gezichtsmassage en/of een arm-, en/of een hand-, en/of een hoofdhuid-, en/of een rugmassage. We sluiten de behandeling uiteraard af met het aanbrengen van huidverbeterende La Colline producten. Per behandeling worden de producten en de massages specifiek op uw huid afgestemd.

  Behandelingen:
   
  La Colline Focus treatment
   
  De Beautyflash voor uw huid waarbij vermoeidheidstekenen verminderen en de huid haar jeugdige glans terugvindt.
   
  La Colline Supreme Treatment
   
  Deze behandeling is er in 3 varianten, aangepast naar de behoefte van de huid: Hydraterend, Huidverjongend of Anti-pigmentatie.
   
  La Colline Lift & Light Treatment
   
  Een behandeling die op alle vormen van pigment werkt, dus ook voor de rode, gevoelige huid. Die tegelijkertijd de huid verheldert. Door middel van een bindweefselmassage wordt de huid aangezet om meer collageen te produceren, wat zorgt voor een stevigere en vollere huid met vermindering van rimpels.
   
  La Colline Express Treatment for Younger Looking Eyes
   
  Specifieke oogbehandeling voor een jonge verfrissende oogopslag: afvalstoffen worden afgevoerd, de oogcontouren worden strakker en gehydrateerd. Donkere kringen, rimpels en fijne lijntjes verminderen.

  ASAP Treatment

  ASAP FACIALS

  Asap ultimate hydration facial 60 minuten €79,-

  Deze super hydraterende gezichtsbehandeling is de ideale behandeling om weer leven in een dof en gedehydrateerde huid te brengen. Het reinigt de huid van onzuiverheden en laat de producten diep in de huid doordringen, waardoor een heldere, gehydrateerde en jonger uitziende teint achterblijft. Dompel de huid onder in ultieme hydratatie.

  Asap boost and brighten facial 60 minuten €79,-

  Deze revitaliserende treatment met actieve ingrediënten en antioxidanten, ideaal voor de rijpere huid, bevordert de celvernieuwing, stimuleert het collageen en vermindert pigmentatie. asap-producten werken samen om de tekenen van vroegtijdige veroudering te voorkomen door fijne lijntjes, een verdikte huid en een ongelijkmatige teint te minimaliseren.

  Asap super rejuvenation facial 60 minuten €99,-

  Deze fantastische rejuvenation treatment word uitgevoerd met krachtige anti-aging ingrediënten die een gehydrateerde en gerevitaliseerde uitstraling geeft.

  Asap DNA regeneration treatment 60 minuten €99,-

  De DNA-regeneration treatment van asap maakt gebruik van de nieuwste wetenschappelijke technologieën om te helpen bij het herstel van cellulaire DNA-schade.  Door gebruik te maken van TelomereTechnologie en een aantal zeer actieve complexen zal deze behandeling resulteren in een jongere, stralende en gezonder uitziende huid.

  Acne mini facial 30 minuten €35,-

  Een effectieve behandeling, speciaal ontwikkeld om jonge huid die last heeft van puistjes te helpen. Significante hormonale veranderingen kunnen optreden tijdens de tienerjaren, resulterend in verhoogde olieproductie en congestie. Deze behandeling zal de huid ontlasten en het genezingsproces stimuleren, waardoor een schonere, helderdere en stralende teint zichtbaar wordt.


  ASAP GYM FOR THE SKIN

  Hydraterende huid-training 45 minuten €99,-

  De herstellende huid-training biedt de ultieme hydraterende behandeling voor een vermoeide, doffe of droge huid. Stimuleert een prachtig gehydrateerde huid, verzacht fijne lijntjes en creëert een glad, egaal huidoppervlak.

  Verjongende huid-training 45 minuten €99,-

  De verjongende huid-training zorgt voor een onmiddellijke oplading van energie voor een doffe huid en behandelt een reeks huidproblemen, waaronder droogheid, verstopte huid en uitbraken. De combinatie van effectieve exfoliërende methoden in deze huidtraining zorgt voor zichtbare verjongende resultaten. De huid straalt en heeft een glad huidoppervlak.

  Depigmentatie huid-training 45 minuten €99,-

  De huid-training voor depigmentatie biedt een gelijkmatige, heldere huidteint. Deze revolutionaire huid-training omvat een snelwerkende & daadkrachtige peelingbehandeling om pigmentvlekken en beschadiging door de zon tegen te gaan, collageen op te bouwen en de hydratatie van de huid te stimuleren.

  Zuivere huid-training 45 minuten €99,-

  Behandel acne van onder het huidoppervlak met deze geavanceerde effectieve behandeling om huidonzuiverheden te verhelderen, te kalmeren en te voorkomen. Zachte peeling gecombineerd met optimale glycolzuurspiegels zal acne behandelen en een grondig reinigingsregime bieden voor een vette en onzuivere huid. Het resultaat is dat de huid er frisser uitziet, soepeler aanvoelt en minder onzuiverheden heeft.

  Regeneratie huid-training 45 minuten €99,-

  ASAP's huid-training voor DNA-regeneratiebehandeling geeft een instant boost voor door de zon beschadigde en verouderende huid met behulp van de nieuwste wetenschappelijke technologieën om te helpen bij het herstel van cellulaire DNA-schade, waarbij de effecten van biologische en vroegtijdige veroudering geminimaliseerd worden.


  ASAP PEEL TREATMENT

  Lactic peel 30 minuten €45,-
  Renew & refresh

  Lactic peels worden aanbevolen voor droge, rijpe en gevoelige huidtypes en huiden die behoefte hebben aan hydratatie. Deze peeling van 35% melkzuur verzacht fijne lijntjes en rimpels, pakt pigmentatie en schade door de zon aan en stimuleert collageen en elastine, waardoor de huid glad en gehydrateerd aanvoelt. Zichtbare vervelling is onwaarschijnlijk, maar iedereen reageert anders op peelingbehandelingen en er kan dus vervelling optreden.

  Glycolic peel 30 minuten €45,-
  Vernieuw & hydrateer

  Een 40% glycolzuur peel om fijne lijntjes en rimpels te verzachten, de huid te hydrateren en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Ook aanbevolen voor zonneschade en acne. Zichtbare schilfering is onwaarschijnlijk.

  Reveal peel 30 minuten €45,-
  Vernieuw & verfijn

  Een krachtige mix van 35% AHA/BHA. Aanbevolen voor milde huidpigmentaties, post-inflammatoire hyperpigmentatie en UV-schade. Verbetert de huidtextuur en geeft de huid een frisse, gladde en jeugdige uitstraling. Zichtbare vervelling kan 3-5 dagen na het aanbrengen plaatsvinden.

  ASAP PEEL BOOST TREATMENT

  Acne peel boost 45 minuten €99,-

  Een geavanceerde behandeling dat gebruik maakt van wetenschappelijk bewezen ingrediënten om acne te bestrijden, verstopte poriën, verminderen van talgproductie, ontstekingsremmend werkt  en de huid weer terug in balans te brengen.

  Hydrate & restore peel boost 45 minuten €99,-

  Geeft de doffe, vermoeide huid energie door het stimuleren en herstellen van de huideigen vochtbalans dat resulteert in een stevigere, gehydrateerde en stralende huid.

  Anti-aging peel boost 45 minuten €99,-

  Deze krachtig verpakte behandeling maakt gebruik van de nieuwste wetenschap op het gebied van ingrediënten die de celvernieuwing een boost geven zodat de huid verheldert, zacht, glad en verjongd wordt.
   

  ASAP BODY CONTOURING TREATMENT

  Asap body contouring treatment 60 minuten

  Een lichaamsbehandeling van 60 minuten die zich richt op cellulitis en striae en tegelijkertijd de bloedsomloop en de afgifte van lipiden bevordert, om de stevigheid en hydratatie van de huid te verbeteren. De huid ziet er gladder, steviger en meer gevormd uit.

  Ayuna

  WELL·AGING
  Rejuvenating Facial  Experience

  Puur, groen en met liefde voor jezelf. De unieke aanpak laat je genieten van Well·Aging, een positieve visie op de huid en symboliseert de harmonie met het ouder worden in plaats van de negatieve strijd hiertegen. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.
   
  De behandeling omvat technieken gebaseerd op mindfulness met nadruk op twee zintuigen: ruiken en voelen. Een mix van botanische hoog gedoseerde extracten helpen de huid haar regenererende vermogen te behouden en zo de jeugdige uitstraling te behouden. Tijdens de exclusieve Well-Aging Geometrie Massage stimuleren we de spieren waardoor de huid steviger voelt, een heldere uitstraling heeft en de geest gekalmeerd is.
   
  De muziek die speciaal voor de AYUNA ceremonies gecomponeerd is, volgt de ritmes de Well·Aging Geometric Massage, een exclusieve massage techniek met grepen gebaseerd op de gulden snede. Na al één behandeling is de geest gekalmeerd terwijl de huid er steviger, helderder en zichtbaar jeugdiger uitziet.
   
  Stappen
  Ademhaling – Aroma therapie – reiniging – Exfoliatie – Zuurstof therapie – Massage – Masker – Aromatherapie – Crème
   
  Duur: 90 minuten
  Prijs: €160,-
  VOLCANO LIFT
  Firm & Detoxify

  Deze krachtige ontgiftende behandeling gebruikt Vulkanisch Glas en Houtskool om de gevoeligheid van de huid te verminderen, onzuiverheden te verwijderen en tegelijkertijd de huid te voeden en verzachten.
   
  De behandeling bevat ook een lymfedrainage voor het gelaat om de contouren te definiëren en een doffe, vale teint tegen te gaan.
   
  Stappen
  Reiniging – Masker – Korte Massage – Cream – Aromatherapie
   
  Duur: 60 minuten
  Prijs: €110,-

  LESS IS BEAUTY
  Express Treatment

  Een korte behandeling om de huid te verfrissen en revitaliseren.
   
  De zachte peeling onthult een zachtere huid die aanvoelt als zijde door drie verschillende fases: een proteïne peeling verfrist de doffe teint, de korrels polijsten de huid en de 100% biologische olie geeft een zachte finish en soepele huid.
   
  Het resultaat is een zichtbaar heldere, verfijnde en egale teint.
   
  Stappen
  Reiniging – Exfoliatie – Cream
   
  Duur: 30 minuten
  Prijs: €80,-
 • Laser ontharing
  Couperose
  Permanente make-up
  Visagie

  Laser ontharing

  Iedereen die haren heeft op plaatsen waar men dat liever niet wil, kent het probleem van altijd maar scheren, harsen of epileren. Het kost veel tijd en geld. Spontane uitjes gaan eerst aan inspectie vooraf. Inmiddels is de wetenschap zover dat er een nieuwe, zeer goed uitgeteste methode op de markt is. De Soprano Titanium Laser. Deze laser kan ongewenste haren zeer efficiënt en blijvend verwijderen op een betrouwbare en veilige manier. De laser werkt op pigmentatie of melanine in de haren en is dus het meest effectief in de actieve groeifase. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in deze fase bevinden is het noodzakelijk dat men meer dan 1 behandeling moet ondergaan voor men kan spreken van volledige ontharing. 

  De Soprano Titanium Laser:
  De nieuwste ontwikkeling in laserontharing: een pijnvrije, zeer effectieve oplossing die ongewenst haar verwijdert. Dankzij de unieke 3D-technologie en het verbeterde koelsysteem ICE Plus, kunt u nu zelf ervaren om met de nieuwste techniek snel en comfortabel behandeld te worden; met een zijdezacht en haarvrij resultaat.

  Met het exclusieve 3D-technologie combineert Soprano de drie meest effectieve laser golflengten in één enkel handstuk. De golflengten richten zich tegelijkertijd op verschillende weefsel diepten en anatomische structuren van het haarzakje. Dit betekent dat verschillende lagen in de huid in één keer worden behandeld, wat leidt tot een veel effectievere behandeling – een huid die langer haarloos blijft.

  SHR™ zorgt voor een geleidelijke verwarming van het weefsel. Door meerdere pulsen in een zeer korte tijd toe te dienen schakelt Soprano effectief de haarfollikel uit, terwijl letsel aan het omliggende weefsel wordt voorkomen. De behandeling kan op elk moment van het jaar uitgevoerd worden, ook tijdens de zomermaanden en bij een gebruinde huid.

  Vooraf gaande aan de eerste laserbehandeling vindt altijd een intake gesprek plaats. Hier bespreken wij het behandeltrajact aan past op uw huid en haar typen. Voor prijzen kunt u terecht bij onze prijslijst. De prijs is per behandeling. Voor alle behandelingen geld bij in 1 keer vooraf betalen 5 +1 behandeling gratis.

  Couperose

  Couperose zijn gesprongen haarvaatjes (adertjes) als gevolg van vaatwandverslapping. Couperose lijkt op een netwerk van fijne rode draadjes die net onder het huidoppervlak liggen. Couperose komt meestal voor op het gezicht en dan voornamelijk op de wangen en op de neus.

  Couperose ontstaat meestal door erfelijke aanleg. Ook huidbeschadiging door bijvoorbeeld zon kan couperose veroorzaken. Andere oorzaken zijn het overmatig gebruik van bepaalde voedingsmiddelen zoals koffie, alcohol en pittige kruiden.
   

  Wij behandelen couperose door middel van coagulatie (versmelten van eiwitten) De hoogfrequente wisselstroom veroorzaakt in het lichaam warmte, die zich aan de punt van een ongeïsoleerd klein staafje concentreert waarmee de couperose worden aangestipt. Hierdoor wordt het gesprongen vaatje ‘dicht gebrand’, zodat er geen bloed meer door heen kan stromen. Doordat er alleen zeer plaatselijk wordt behandeld, namelijk op de plek waar het gesprongen adertje zich bevindt wordt het omliggende huidgebied niet mee behandeld en dus ook niet aangetast.

  Naast couperose kunnen we met deze techniek ook andere bloedvatafwijkingen behandelen, zoals: spider naevus, bloedblaasjes en steelwratjes.

  Permanente make-up

  Nooit meer een “blote billen” gezicht met permanente make-up. Met permanente make-up is het mogelijk uw wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd bijgewerkt te hebben. Heeft u helemaal geen wenkbrauwen of zijn ze bijna onzichtbaar? wilt u een mooiere oogopslag of vollere lippen? Met verschillende technieken, waaronder de ‘haartjes techniek’ is het mogelijk een mooie uitstraling te creëren zonder dat het een onnatuurlijk effect geeft. 
   
  Wat is permanente make-up?
  Met een steriele naald worden kleurpigmenten in de huid aangebracht. De kleur wordt aangepast per persoon. Het pigment blijft ongeveer een jaar tot max. twee jaar in de huid zitten. Dit is afhankelijk van het huidtype en de leeftijd.

  Welke technieken zijn er?
  De laatste jaren heeft de markt van de permanente make-up zich ontzettend ontwikkeld. Zo zijn er voor wat betreft de wenkbrauwen meerdere technieken mogelijk.

  Schaduwtechniek: Met deze techniek worden de wenbrauwen geaccentueerd door een schaduw aan te brengen onder de eigen haren. Het resultaat van deze techniek is te vergelijken met een schaduw die is aangebracht met een potlood. We werken met  verschillende contrasten van licht en donker. Hierdoor creeren we een highlight effect.

  Hairstrokes techniek: Met deze techniek schetsen we haartjes. Met een hele fijne naald worden de haartjes een voor een in de huid gepigmenteerd. Deze techniek is met name geschikt voor mensen die gedeeltelijke of geen wenkbrauwen hebben.

  Powder brows techniek: Met deze techniek word de aanzet van de wenkbrauwen wat zachter ingeschetst en de uiteinden wat voller. Dit heeft een poederig effect en heeft een zeer natuurlijk eindresultaat. Deze techniek word tegenwoordig veel gebruikt.

  De behandeling:
  Wij nemen uitgebreid de tijd voor een consult. Tijdens het consult worden alle mogelijkheden en risico's besproken. Hierna wordt er een huidanalyse gedaan om te zien welke techniek en kleur voor u het beste resultaat zullen geven.Tevens zullen we de wenkbrauwen tekenen. Dit doen we door eerst de wenkbrauwen uit te meten aan de hand van esthetische punten in het gelaat.Hierna zullen we u vragen de wenkbrauwen goed te bekijken en beoordelen. Wanneer u akkoord heeft gegeven starten we met de behandeling. De behandeling zal in totaal ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag nemen.

  Waarom is er een eerste bijwerking nodig?
  Na de eerste sessie vervaagd tot 70% van de behandeling. Na een bijwerking is dat maar 30% waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na een bijwerking. Hierdoor is de bijwerking noodzakelijk en verlengt dit de houdbaarheid van de behandeling.
  Zonder deze bijwerking zal er maximaal tot drie maanden zichtbaar resultaat zijn.

  Genezingsproces powder brows:
  Dag 1-3; zeer donker
  Dag 4-10; kleine barstjes en korstjes
  Dag 11-28; géén kleur/vorm te zien
  Dag 29-35 lichte kleur te zien en vorm zichtbaar

  Voor foto's van behaalde resultaten kunt u terecht op onze sociale media.
   

  Visagie

  Youngblood Mineral Cosmetics
   
  Voor de visagie maken wij gebruik van het merk Youngblood Mineral Cosmetica. Youngblood werkt met de hoogste kwaliteit mineralen. Deze natuurlijke zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen geven een verzachtende werking op de normale maar ook de gevoelige en/of beschadigde huid.
   
  Waarom Youngblood?
  • 100% natuurlijk, laat de huid ademen. Zuurstof doorlatend.
  • Vegan.
  • Niet op dieren getest.
  • Zuinig in gebruik, weinig nodig voor een transparant en dekkend effect.
  • Beschermt de huid tegen UV A-B-straling door middel van titaniumdioxide.
  • Duurzaam, comfortabel en bestand tegen water.
  • Bevat geen zinkoxide, waardoor de huid niet uitdroogt.
  • Geschikt voor ieder huidtype: de gevoelige, normale droge of vette huid. Maar ook voor een huid met acné, hyperpigmentatie, rosacea en couperose. Zelfs geschikt bij bepaalde allergieën.
   
  Speciale gelegenheid?
   
  Gaat u trouwen of bent u te gast op deze bijzondere dag? Onze visagie experts beschikken over alle technieken en nieuwste trends voor een optimaal stralend resultaat.
  Het kiezen van de juiste make-up is heel persoonlijk net als wat voor kleding u draagt. Het moet bij u passen en u moet zich er goed bij voelen. Elk gezicht is uniek. Blijf jezelf er is maar één jij. Het kiezen van de make-up is niet voor iedereen makkelijk. Met de expertise van onze visagisten wordt u persoonlijk geadviseerd welke make-up het beste bij u past.
   
  De behandelingen en andere mogelijkheden:

  Touch up (15 minuten)
  Na uw gezichtsbehandeling krijgt u een mooie natuurlijke make-up voor de rest van de dag.

  Gelegenheidsmake-up (45 minuten)
  Make-up voor elke gelegenheid; fotoshoot, sollicitatiegesprek een feest.

  Bruidsarrangement Gezichtsbehandeling met stralend effect. Enige weken voor het trouwen komt u langs voor het aanbrengen van de proef bruidsmake-up.
  Manicure. Bruidsmake-up aan huis.

  Make-up workshop (min 4 personen).
  Kleuradvies en trends. Stap voor stap leer je hoe je jezelf het beste kan opmaken.
   
 • Gezichtsbehandeling
  Lichaamsbehandeling
  Harsen
  Wenkbrauw styling
  Henna Brows
  Wimperlifting

  Gezichtsbehandeling

  Bij deze behandelingen staat ontspanning hoog in het vaandel! Echter worden al onze behandelingen aangepast op huidtype. Naast ontspanning is ons doel altijd om de huidconditie te verbeteren en huidproblemen te verhelpen. Om de verbetering van de huid tot stand te brengen wordt gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige producten. 

  Loox. Relax

  Reiniging, wenkbrauwen epileren, diepte reiniging, masker, nek/ schouder massage, luxe masker, massage gezicht, voet of handmassage. duur 90 minuten

  Loox. Comfort

  Reiniging, wenkbrauwen epileren, peeling, diepte reiniging, massage, masker (Tijdens het masker wordt een voetmassage aangeboden). duur 75 minuten

  Loox. Express

  Reiniging, peeling, stoom, masker (tijdens masker schouder/nek massage). duur 55 minuten

  Loox. Quick Teenager (tot 14 jaar)

  Reiniging, peeling, massage, creme of reiniging, peeling, masker creme. duur 25 minuten

  Loox. With a friend

  Gezellig met z'n tweeen naast elkaar! Elke behandeling is te boeken in duo variant.

  Lichaamsbehandeling

  Hotstone massage

  Een hotstone massage wordt gegeven met gladgeslepen ronde basalt en/of lavastenen. Dit zijn vulkanische stenen die erg hard en ijzerhoudend zijn. Ze zijn afkomstig uit rivierbeddingen of de zee; ze hebben hun ronde vorm op natuurlijke wijze gekregen. De stenen kunnen een temperatuur aannemen van gemiddeld 45 graden Celsius. Ze kunnen de warmte goed vasthouden. Er worden stenen gelegd op de energiepunten van de rug. Daarna wordt de huid in geolied op het te masseren lichaamsdeel. Vervolgens wordt u gemasseerd met de warme stenen met behulp van de olie. Een weldaad voor het lichaam.

  Doel van hotstone massage

  De hotstone massage is een volledige lichaamsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme stenen. Het doel is om te zorgen voor een volledige ontspanning van het lichaam. Het geeft onder meer een diep ontspannend effect op het zenuwstelsel, dat dagelijks door veel stress prikkels uit balans wordt gebracht. Ook helpen de warmte en de massagetechnieken om stijve spieren los te maken. Daarom is de hotstone massage een ideale massagebehandeling bij spierpijn. De hotstone massage stimuleert eveneens de bloedsomloop en de werking van de organen. Daardoor worden afvalstoffen gemakkelijker uit het lichaam weggevoerd.
  Een hotstone massage draagt bij aan het stimuleren van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Deze vorm van massage is vooral geschikt voor mensen die last hebben van:
  • Stress
  • Vermoeidheid
  • Spier- en gewrichtspijnen
  • Spijsverteringsklachten
  • Slechte bloedcirculatie
  • Fibromyalgie
  In enkele situaties is een hotstone massage niet geschikt, zoals bij griep, koorts, ontstekingen, verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidziektes, vaatziektes en trombose.
   
   
  Ontspanningsmassage
   
  Het is een van de meest bekende massagetechniek. De basis van deze massage is balans te vinden tussen lichaam en geest. Lichaam en geest tot rust brengen.
  Waarom een ontspanningsmassage? De redenen voor een ontspanningsmassage zijn erg uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. De meerderheid van al diegenen die regelmatig zo’n massage laten uitvoeren zoeken ontspanning en willen in de eerste plaats hun stress verminderen. Stress kan de oorzaak zijn van de meest uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals:
  • Pijn en chronische pijn
  • Stijve en pijnlijke spieren
  • Alle soorten rugpijn
  • Nek- en schouderklachten
  • Hoofdpijn en migraine
  • Een ontspanningsmassage kan verlichting brengen en de pijn doen verzachten en in sommige gevallen zelfs (tijdelijk) laten verdwijnen.
  Het hoeft niet zo te zijn dat u bovenstaande klachten vertoond. Tijdens een ontspanningsmassage kan u ook tot besef komen dat bepaalde spieren toch strakker, vaster en harder aanvoelen. Dit is vaak het gevolg van langdurig belasten van dezelfde spiergroepen. Bijvoorbeeld continu in dezelfde houding zitten bijvoorbeeld kantoorwerk.

  Effecten van een ontspanningsmassage:
  • Een betere bloedcirculatie
  • Zuivert je lichaam door afvalstoffen sneller af te voeren
  • Stimuleert zelf herstellend vermogen van het lichaam
  • Versterkt je immuunsysteem
  • Vermindering stress daardoor meer energie
  • Een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en ene vlotte stoelgang
  • Brengt je hormonen weer in evenwicht
   
   
   
   
   
   

  Harsen

  Harsen is het verwijderen van ongewenste haargroei op zowel het lichaam als het gezicht. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van zachte hars die verwarmd word en verwijderd word met een ontharingsstrip. De warme, vloeibare hars word op de huid aangebracht met een harsroller. Nu zitten de haren in de hars vast en wordt de hars door middel van een ontharingsstrip tegen de haargroeirichting in van de huid verwijderd. Hierdoor blijven de haartjes tussen de drie tot zes weken weg, dat verschilt per persoon. Het voordeel van harsen ten opzichte van andere (tijdelijke) ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen. In tegenstelling tot het scheren waar een harde stoppel of haar voor terug komt.

  Voor het lichaam wordt gebruikt gemaakt van huidvriendelijke hars van Clean and Easy.Dit is de techniek met de harsroller. Clean and Easy waxen zijn samengesteld uit een mengsel van niet irriterende waxen die bijenhoning, azuleen en harsen bevatten.

  Het is mogelijk om verschillende lichaamsdelen te laten harsen onder andere, onderbenen, benen in het geheel, armen, oksels, rug en bikinilijn.

  De huid wordt goed voor- en na behandeld met producten wat ervoor zorgt dat de huid minder geïrriteerd zal zijn en heerlijk verzorgd aanvoelt.

  Wenkbrauw styling

  Wenkbrauw styling is meer dan alleen epileren. Het is zoeken naar de perfecte shape, om jouw gezicht zo goed mogelijk te laten uitkomen. Met behulp van zeer milde wax die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Voor het pijnloos verwijderen van zelfs de kleinste donshaartjes. Onze wenkbrauwen zijn altijd uit de handgemaakt. Wij werken dus niet met sjablonen, omdat ieder mens uniek is.
   
  We begrijpen als geen ander dat je je wenkbrauwen niet te dun wilt. Maar geen zorgen, wij houden van brede wenkbrauwen. En halen nooit meer weg dan nodig is. Zijn je wenkbrauwen erg verschillend? Dan gaan we meestal uit van de breedste wenkbrauw, en stellen we een groeiplan op om de andere wenkbrauw in dezelfde vorm te laten terug groeien. 
   
  Om uw wenkbrauwen nog meer te laten spreken, kunnen ze naar aanleiding van de behandeling worden geverfd. Op deze manier heeft u totaal geen omkijken meer naar uw wenkbrauwen als u ’s ochtends wakker wordt. De wenkbrauwen kunnen in verschillende kleuren worden geverfd, afhankelijk van uw wensen en van hetgeen bij uw gezicht past. Voor het verven van de wenkbrauwen maken we bij gebruik van traditionele verf. De verf blijft tot 4 weken op de haren zitten.
   

  Henna Brows

  Henna Brows is de nieuwste trend van wenkbrauwen verven. Hierbij worden niet alleen de wenkbrauw haren geverfd maar ook de huid. Hierbij lijkt de wenkbrauw voller. En hoef je niet na één week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Henna is al een eeuwenoud natuurproduct. Veel tradities en culturen gebruiken hennakleurstoffen voor verschillende doeleinden op huid, nagels en haar. Originele henna heeft een rood/oranje kleur. Voor het verven van de wenkbrauwen is de henna aangepast naar koelere kleuren.

  Voordelen

  · Kleur blijft 6-8 weken op de haren

  · Kleur blijft 5-10 dagen op de huid

  · Breed assortiment aan kleuren

  · Laag risico op allergieën door de hoge kwaliteit van de ingrediënten

  Wij gebruiken de meest milde en effectieve henna verf om mee te verven. Het bevat geen ammoniak, geen lood, geen parabenen en geen schadelijke chemicaliën. Het is dierproefvrij.

  Wimperlifting

  Lash volume lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik te maken van een wimperkrultang, wimperextensions of mascara. De behandeling is ook mogelijk inclusief het verven van de wimpers dit geeft een intense oogopslag.

  Voordelen

  · Resultaat 6-9 weken zichtbaar

  · Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers

  · Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

  · Resultaat voelt licht en natuurlijk aan

  · Geen wimperkrultang nodig

  Tip! Begin 6 weken voor de behandeling met het Revitalash wimperserum voor een optimaal resultaat. Dit wimperserum verricht gegarandeerd resultaat en creëert zichtbaar langere, dikkere en vollere wimpers. Hierdoor heb je nog meer plezier van je behandeling.

 • Hand- en nagelverzorging
  Pedicure Spa

  Hand- en nagelverzorging

  Mooie nagels en verzorgde handen zijn uw visite kaartje!

  Wij werken met de hoogwaardige producten van CND SHELLAC en MAGNETIC NAILDESIGN.

  CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Ruim 4 jaar geleden introduceerde de marktleider in professionele nagelproducten, CND™, de innovatie SHELLAC™. Dat het succes van deze eerste 14+ day nail polish zo een groot succes zou zijn had niemand durven dromen. Tegenwoordig is SHELLAC™ niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die 'gellak' of 'gelpolish' worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND™ SHELLAC™ en bestaan uit een hele andere formule. Want de formule van CND™ SHELLAC™, dat is nog steeds het best bewaarde geheim!

  ​MAGNETIC NAILDESIGN ​heeft meer dan dertig jaar ervaring in de praktijk een lijn van absolute topproducten in de markt gezet.

  ​Nagelproducten van hoge kwaliteit. Wij werken met zowel de gel- en acrylproducten van Magnetic.

  Keuze uit meer dan 250 kleuren.

  Pedicure Spa

  Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij goede voetverzorging.
   
  Heeft u zich wel eens gerealiseert dat uw hele gewicht voornamelijk op uw voeten neerkomt?  Preventief uw voeten laten verzorgen door onze professionele pedicure is dus voor niemand een overbodige luxe. Wist u dat, als u zere voeten heeft, u vaak ongemerkt uw houding verandert, waardoor er weer rug- of nekklachten kunnen ontstaan?
   
  Ook als u specifieke voetklachten heeft, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen kunnen deze door ons uitstekend worden verholpen.
      
  Behandelingen
   
  Loox. Feet Basic, (45 min) 
  • Voeten bad, nagels knippen/ vijlen, nagelriemen verzorgen, voeten scrubben, oppervlakkig eelt verwijderen, verzorgende voet crème.
  Loox. Feet Spoiled (60 min)
  • Voeten bad, nagels knippen/ vijlen (evt. klaknagels/ ingegroeide nagels behandelen), nagelriemen verzorgen, voeten scrubben, uitgebreid eelt verwijderen (evt. likdoorn), verzorgende voet crème.​
  Loox. Feet Men (45 min)
  • Voeten bad, nagels knippen/ vijlen, nagelriemen verzorgen, voeten scrubben, eelt verwijderen, verzorgende voet crème.
  Loox. Feet little Diva (tot 16 jaar, 30 min)
  • Voeten bad, nagels knippen/ vijlen, nagelriemen verzorgen, voeten scrubben, teennagels lakken met normale nagellak, verzorgende voet crème.
  Loox. Feet Shellac (60 min)
  • Voeten bad, nagels knippen/ vijlen, nagelriemen verzorgen, voeten scrubben, oppervlakkig eelt verwijderen, teennagels lakken met een Shellac (blijft ongeveer 6 weken zitten, hoogglans finish), verzorgende voet crème. 
  Loox. Feet Only Shellac (30 min)
  • Teennagels lakken met Shellac (blijft ongeveer 6 weken zitten, hoogglans finish). 
  Loox. Feet Extra (15 min)
  • ​Mochten wij in de door u gekozen behandeling tijd te kort komen, dan wordt deze tijd door berekend in de kosten.

  Loox. Feet duo

  • Alle behandelingen zijn mogelijk, je zit gezellig naast elkaar.
 • Powerslim dieet
  Endermologie
  Contour wrap

  Powerslim dieet


  Hoe werkt het Power Slim® eiwitdieet?
  Power Slim® is een eiwitdieet. Dit betekent niet minder eten, maar ànders eten.

  Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen voor je lichaam. Tijdens het Power Slim® eiwitdieet 
  laat je tijdelijk deze brandstoffen uit de voeding weg. Drie dagen na de start van het eiwitdieet zijn de suikers in je lichaam opgebruikt. Het lichaam moet de vetreserve gaan verbranden. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Je gaat tijdens het Power Slim® eiwitdieet extra veel eiwitten eten. Hierdoor blijft je spiermassa behouden, en blijft je stofwisseling hoog. Daarmee voorkom je het jojo-effect.

  Afslanken in 3 fasen
  De diëtisten van Power Slim® hebben een behandelplan opgesteld dat bestaat uit 3 fasen.
  Het behandelplan is gericht op:
  • snel afvallen en bereiken van je streefgewicht;
  • leren behouden van het bereikte streefgewicht.

  Fase 1:  snel afvallen
  Dit is de strikte fase: in deze fase zal je snel afslanken. Door het weglaten van koolhydraten, komt je lichaam in ketose ( vetverbranding). Als je 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, ga je over naar fase 2.

  Fase 2:  bereik je streefgewicht
  In de overgangsfase fase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. Stap voor stap leer je samen met je Power Slim® coach een gezond voedingspatroon aan.

  Fase 3: voorkomen jojo effect
  In de stabilisatiefase leer je gezond eten om je nieuwe gewicht te stabiliseren en te behouden. Alleen de tussendoortjes gebruik je nog van Power Slim®. Bij een groot gewichtsverlies blijf je voor een langere periode onder begeleiding van je Power Slim® coach.

  Blijvend slank / Normale voeding
  Je weet nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten. Om op je gewenste gewicht te blijven blijf je onder controle bij je Power Slim® coach.

  Begeleiding
  Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het Power Slim® afslankprogramma:Naast begeleiding bij het afvallen, leert de Power Slim® voedingsdeskundige je hoe je gezond moet eten om je streefgewicht ook te behouden.
  • De Power Slim® voedingsdeskundige is ook je stok achter de deur en coach die je oppept en je motiveert om vol te houden. De medewerkers van een Power Slim® Center hebben de Power Slim® Academy gevolgd en geven professionele begeleiding. Na het volgen van de opleiding zijn zij Power Slim® gecertificeerd voedingsdeskundige.    
  http://contact@looxbf.nlVoordat je begint wordt een intakegesprek gehouden waarin de volgende gegevens worden gemeten en uitgerekend:
  • Startgewicht
  • BMI
  • Vetmassa
  • Spiermassa

  Je bepaalt samen met je voedingsdeskundige je streefgewicht. De Power Slim® voedingsdeskundige berekent hoeveel eiwitten je nodig hebt voor het beste resultaat. Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Daarna kom je wekelijks op consult voor:
  • begeleiding
  • om te wegen
  • Wetenschappelijke onderbouwing

  Eiwitten effectief bij afslanken
  Eiwitten spelen een belangrijke rol bij gewichtsverlies met behoud van spiermassa.
  Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest efficiënt is. Zelfs ruim tweemaal effectiever als het gaat om verlies van lichaamsvet bij behoud van vetvrije massa. (1,2)
  Afslanken met het eiwitdieet zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, maar het is ook makkelijker vol te houden. (2)
  Voor het beste gewichtsverlies is een dagelijkse eiwitinname van 1,2-1,5 gram per kilogram lichaamsgewicht gewenst.
   
  1. S. Soenen, ‘Efficacy of macronutrients on targeting obesity and beyond’, Universiteit van Maastricht 2010.
  2. S. Devkota, D.K. Layman (2010) ‘Protein metabolic roles in treatment of obesity’. Curr.Opin.Clin.Nutr.Metab.Care 13,403-407.

  Blijvend slank
  Er zijn 4 redenen waarom je met Power Slim® wel blijvend resultaat bereikt en geen jojo-effect krijgt.
  1. Door het snelle gewichtsverlies blijf je gemotiveerd waardoor je dit dieet wél volhoudt.
  2. Bij dit dieet verlies je in tegenstelling tot andere dieten géén spiermassa, daardoor blijft je stofwisseling op peil en kom je niet meteen weer aan als je weer normaal gaat eten. Er treedt dus geen jojo-effect op.
  3. Door de professionele en persoonlijke begeleiding van de Power Slim® voedingsdeskundige leer je wat een gezond voedingspatroon is en wat je beter wel en niet kunt eten.
  4. Ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding van de Power Slim® voedingsdeskundig Power Slim® en bewegen

  Lichaamsbeweging is de derde belangrijke pijler in het Power Slim® succes. Naast goede voeding en begeleiding is het een onmisbaar onderdeel om je lichaam gezond en slank te houden.
  Beweeg je minimaal 30 minuten per dag, dan voldoe je aan de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen. Dit is voldoende om je lichaam gezond te houden.
   
  Bij het behalen van het streefgewicht, wordt u beloond met een behandeling naar keuze uit door ons gemaakte behandelingscocktail!

  Nieuwsgierig?
  maak een afspraak voor  een persoonlijk advies  gesprek!!   

  Endermologie

  VelaSmooth, vóór strakke contouren en tegen cellulite
  VelaSmooth: de eerste ‘kliniektechniek’ op basis van licht, energie en massage inéén. VelaSmooth zorgt voor een ongekend gladde en stevige huid plus een ongelofelijke lift. Vanaf deze zomer zijn pareo’s passé!

  Drie in één
  VelaSmooth is de nieuwe vijand van de beruchte sinaasappelhuid vol putjes en deukjes die steevast verergeren en zich bovendien uitbreiden. Het VelaSmooth systeem combineert drie technieken. Licht, bipolaire radiofrequentie (hoogfrequente stroom) en mechanische massage. Het infrarood licht verhoogt de huidelasticiteit en pakt opgeslagen vetdeeltjes aan; de stroom activeert de stofwisseling in de huid tot wel 15 mm diep; en de massage brengt een verbeterde lymfedrainage op gang. Het resultaat: een egale, gelifte en strakke huid en aanzienlijk betere contouring.
   
  VelaSmooth skin
  Voor een optimaal resultaat zijn ongeveer 10 VelaSmooth behandelingen vereist - 2 per week. De cellulite wordt hiermee heel gericht bestreden. Daarbij wordt de huid minimaal belast dankzij de veilige, toonaangevende techniek. VelaSmooth werkt absoluut pijnloos en effectief. Het resultaat is natuurlijk persoonsgebonden maar de meeste personen zien na de 5e behandeling de eerste resultaten. Onderhouds-behandelingen zorgen voor het behoud van het optimale resultaat.

  Voor alle vrouwen
  Meer dan 80% van alle vrouwen heeft last van cellulite, ongeacht het gewicht of BMI. De typische probleemzones zijn de bovenbenen, dijen en billen. De verkeerde vetopslag, net onder het huidoppervlak, drukt op het omliggende weefsel en stagneert de doorbloeding, met als gevolg cellulite.

  VelaSmooth is een unieke door de FDA goedgekeurde non-invasieve behandeling waarvan de resultaten zijn gedocumenteerd.

  Wat is Cellulite eigenlijk? 
  Als de vetcellen, die zich in het onderhuidsbindweefsel bevinden, in omvang toenemen, drukken zij tegen de bindweefselschotjes aan. Door de druk trekken deze “strengetjes” de huid naar binnen. Hierdoor ontstaat het sinaasappeleffect. Zowel de genen, de hormonen als veroudering spelen een rol in dit proces.

  Waardoor onstaat Cellulite?
  Cellulite ontstaat wanneer vet direct onder de huid wordt opgeslagen. Zodra de vetcellen in omvang toenemen, komt het omliggende weefsel onder druk te liggen, waardoor het harder wordt. De bloedcirculatie en de lymfedrainage stagneert. Dit veroorzaakt vochtophoping en verminderde elasticiteit van het weefsel.

  Hoe behandelt Vela de Cellulite?
  Het systeem maakt gebruik van licht en bipolaire radiofrequentie (RF) om de vetcellen op te warmen waardoor deze krimpen. Het vet, vocht en de afvalstoffen die zich hebben opgehoopt, worden door het lymfesysteem afgevoerd. Door het volume van de vetcellen te verminderen en de structuur binnen de vetcel aan te pakken, wordt het behandelde gebied gladder en elastischer. De bipolaire RF veroorzaakt een milde contractie, waardoor het gebied wordt gelift en verstevigd. Dit is met name goed waarneembaar bij de billen.
  Wie is een kandidaat voor Vela?
  Iedereen met lokale ophopingen van ongewenst vet op de heupen, billen, taille en buik en iedereen met cellulite.

  Wat zijn de contra-indicaties?
  Pace-makers, extreem overgewicht, zwangerschap, diabetes, lever- of nierziekten.

  Is de behandeling pijnlijk?
  De behandeling voelt aan als een warme massage, soms wordt er een licht tintelend gevoel waargenomen. De huid kan na de behandeling enkele uren warm blijven. Dit is het bewijs dat de bloedcirculatie werd gestimuleerd.

  Is de behandeling veilig?
  De behandeling is veilig voor huidtypen I-VI en kan uitgevoerd worden op een gebruinde huid. Incidenteel kunnen er blauwe plekken ontstaan. Deze zijn in de meeste gevallen binnen een week verdwenen.
   
  Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
  Gemiddeld zullen er 12 behandelingen nodig zijn. De behandeling duurt 30 minuten.
   
  Is het resultaat blijvend?
  Tot op de dag van vandaag is er helaas nog geen behandeling die een blijvend resultaat kan garanderen. Afhankelijk van de leefomstandigheden kan de cellulite weer terugkomen. Het is dan ook belangrijk om onderhoudsbehandelingen in te plannen. Gemiddeld zullen 4 behandelingen per jaar nodig zijn om het resultaat te behouden. U kunt er ook voor kiezen om tenminste eenmaal per maand terug te komen voor een behandeling, omdat de behandeling ook stimulerend op de bloedcirculatie en de lymfedrainage werkt. Een verbeterde bloedcirculatie zorgt voor een verbeterde huid. De lymfedrainage verbetert de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Hoe sneller deze stoffen het lichaam verlaten hoe beter. De behandeling heeft een positief effect op benen en voortdurend koude voeten.

  Welk resultaat mag ik verwachten?
  Een strakke, gladde huid en een vermindering van cellulite. De contourverbetering die optreedt door de huidverstrakking, is vooral goed merkbaar aan de kleding die ruimer zal gaan zitten. De resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn ook afhankelijk van de levensstijl. In 85% van de gevallen zal het gewenste resultaat bereikt worden.

  Contour wrap

  Universal contour wrap!

  Universal Contour Wrap kan iedereen helpen, van de mensen die een vliegende start willen maken met een vermageringskuur tot aan die personen die hun pijlen richten op hardnekkige zones in hun streven naar een perfect figuur. Ook als reinigingskuur voor de huid is dit een aanrader!! Ongeacht uw figuur of maat kunt u vertrouwen op onze unieke formule om uw lichaam gladder en strakker te maken.
   
  Hoe werkt het?
  UCW werd ontwikkeld door Dr. Richard Strem na uitgebreid onderzoek naar de heilzame werking van mineralen die gebruikt worden in behandelingen
  in spa’s. De behandeling bestaat eruit dat de cliënt gewikkeld wordt in 25 elastische windels die vooraf gedrenkt zijn in een warme mineraalrijke kleioplossing.
  • De combinatie van klei en windels helpt los weefsel aan te spannen en zones waarin vet is opgeslagen compacter te maken.
  • UCW spant de huid aan en revitaliseert de elasticiteit van het lichaam waardoor de huid van de cliënt strakker wordt en een meetbaar aantal centimeters verliest.
  • Er kunnen special wikkeltechnieken worden toegepast om specifieke probleemgebieden aan te pakken zoals dijen of billen.

   
  Hoe lang duurt het?
  Het opbrengen duurt minder dan 45 minuten, waarna de cliënt een uur lang kan relaxen terwijl de behandeling zijn werk doet. Veel salons gebruiken deze tijd om de cliënt verdere behandelingen aan te bieden zoals een manicure of een wimperkleuring. U hoeft zich na de behandeling niet te douchen want de klei zorgt ervoor dat de huid aangenaam zacht aanvoelt.
   
  Hoe meet u de resultaten?
  • Voor het begin van alle wrap-behandelingen worden de maten genomen van een aantal specifieke punten van het lichaam.
  • Na de behandeling worden die opnieuw gemeten waardoor het totale centimeterverlies kan worden berekend.
  • Om het verloop van de behandeling te bevorderen wordt de cliënt een voortgangstabel verstrekt als onderdeel van de na de behandeling uit te voeren instructies.