Over Loox Beauty Fashion
Loox. Beauty Fashion


Loox. Beauty Fashion is een ruim opgezet beauty instituut in Nunspeet.  Met ons diverse aanbod van behandelingen proberen wij een zo breed mogelijk concept aan te bieden, dat weer goed aansluit op de wensen van de klant. In ons instituut wordt gewerkt met de nieuwste behandelmethoden en bewezen effectieve apparatuur. Wij bieden huidverbetering, huidverjonging en ontspanning. Ons accent ligt daarbij op kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Wij zijn een gecertificeerd instituut en aangesloten bij de ANBOS. Naast kwaliteit, service en persoonlijke aandacht hechten we veel waarde aan een sfeer die daar ook op aansluit. We willen dat mensen bij binnenkomst een warm gevoel krijgen. Dat ze een andere wereld instappen, de wereld van luxe en professionaliteit.

Met de inrichting en het interieur willen we dit uitstralen, maar we voeren dit ook door in de behandelingen. Het moet aansluiten op elkaar. We hebben daarom gekozen voor hoogwaardige producten en effectief bewezen methodes/apparatuur. Daarnaast worden onze klanten behandeld door goed opgeleide en ervaren huidspecialistes.
 

Erkend leerbedrijf

KOC Nederland is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de uiterlijke verzorging. Gedelegeerd vanuit het ministerie van OCW voert KOC Nederland voor de sectoren kapper, schoonheidsspecialist, pedicure en grimeur een aantal taken uit gericht op het middelbaar beroepsonderwijs. Als kenniscentrum is KOC Nederland de schakel tussen onderwijs en bedrijfsleven. Tevens ontwikkelt KOC Nederland producten en diensten in samenwerking met de branches en het onderwijs die hieraan ondersteunend zijn.


Aangesloten bij brancheorganisatie

Loox Beauty Fashion is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS. ANBOS is dé belangenbehartiger en dienstverlener voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist. ANBOS bevordert een gezonde ontwikkeling van de branche schoonheidsverzorging. Hierbij staat belangenbehartiging van de leden op sociaal, vaktechnisch en bedrijfseconomisch gebied voorop. Kwaliteit en het verder professionaliseren van het ondernemerschap in de branche zijn hierbij de speerpunten.

Het doel van ANBOS is de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening te bevorderen, zodat ondernemers in de schoonheidsverzorging zich kunnen onderscheiden en een goede en verantwoorde dienstverlening kunnen bieden.

Impressie van ons instituut: